PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 God Of War Prince Bölümü, Bu Bölümü Geçemedim..
usaklı64
3 Nisan 2009 16:47
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 3.04.2009
merhaba ben gol of war 2 3.bölümünün bir yerinde kaldım. sarmaşık var bir yere basıyorsun sonra elindeki yeşil şey ile hayatı durduruyor karşıdan karşıya geçiyorsun bütük sarmaşıklarla sonra karşıma altınb renginde kalkanlı bir çıktı kayboluyor falan onu yendim ve kalkanını aldım sonrada zincirle aşağıya indim büyük kafa heykeli var ve gözleriyle karşıdaki geçiş kapısını ışın gibi birşy kapatıyor kalkanı alamıyorum nasıl alabilirim o lazer ışının farklı yöne çekip durdurmayı lütfen yardım... :(
Back to top
usaklı64
3 Nisan 2009 17:05
Message #2

Newbie
  • 17

resmimdeki kişiyi öldürdüm ondan sonrası işte :) kalkanını kullanamıyorum bundan sonra ne yapıcam bie yardım ederseni çok sevinirim..
Back to top
Big_Turk
3 Nisan 2009 21:53
Message #3

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
kalkanı sağ tarafta bulunan heykelin yanına gidip L1 tuşuna bas kalkanı ona takacak daha sonra o heykeli aşağıya indirip düzenekle yukarı taşı kendine hızlı bir şekilde yukarı çık ve ışının önünde koruma yap iki ıında durdurulunca gözler patlayacak bu şekilde geçebilirsin..

Mesajlarında flood yapma.. Diğer konuyu gören arkadaşlar cevaplayacaktır.. fellow
Back to top
usaklı64
4 Nisan 2009 15:24
Message #4

Newbie
  • 17

çok tşkür ederim kardeşim iyiki bu site var yoksa ben hayatta bulamazdım ya. allaha razı olsun senden... ve bu siteyi açanada tabikide :)
Back to top
may_nak
22 Eylül 2009 17:41
Message #5

Newbie
  • 17

Registration: 22.09.2009
arkadaşlar ateş kusunu sebes bıraktım üzerinde O yanıyor ama bişey yapamadım
Back to top
Big_Turk
22 Eylül 2009 19:23
Message #6

Active participant
  • 51

Yanına gidip "O" tuşuna basacaksın..
Back to top
karizmawow
19 Kasım 2009 09:36
Message #7

Newbie
  • 17

Registration: 19.11.2009
beyler bi bölümde takıldım o kadar aradım foto falanda bulamadım oraya ait bölümün adınıda bilmiorum ps yi acma gibi bi fırsatımda yok su an ben takıldıgım yeri anlatayım size

bi Phoneix yumurtası var onu Law ların icine bırakacam ama yapamadım karsı tarafta hatta kolu indirdikmi belirli bi süre sonra yerdeki bıcaklar öldürüo adamı orayı nasıl gececem kısa bi bilgi verecek olan warsa CurseS0uL@hotmail.com yardım ederseniz cok sevinirim saygılar
Back to top
Big_Turk
19 Kasım 2009 09:55
Message #8

Active participant
  • 51

tam kaldığın yere emin olamasakt :D Abimle (TOM) biraz kritik yapınca kolu çektiğin yerdeki gelen 2 yaratığın olduğu yerden bahsediyorsan kolu çektiğin zaman kapı açılıyor ve o kapıya yetişebilemk için kolun yanındaki duvarları kırıp zaman yavaşlatma heykelini kullanman gerekiyor..
Back to top

« · God Of War · »
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.