PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 God of War hakkında yardım lütfen, bölüm gelecek boss persus
ares82
29 Nisan 2009 14:10
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 29.04.2009
Merhaba bana yardım ederseniz sevinirim god of war'ın gelecek boss persus bölümünde kolu çevirip direkleri kaldırıyoruz ve üstlerinden atlayı p en son kapıdan giriyoruz çok az gidince bir kol var kolu çekiyorsun kapı kapanıyor köpekler geliyor onları öldürüp tavanı felan tutuyorsun işte itiyorsun solda kapı yavaş yavaş açılıyor kapıdan geçiyorsun sonra az gidince yarasalar ve yerde kalaslar çıkıyor fakat ortası uçurum ordan ne yaptıysam geçemedim karşıya atlayamadım sağa sola atladım belki bişeye tutulur diye atlarken R1 e felan bastım fakat olmadı karşıda halata ulaşıp sanırım yukarı çıkmamıs lasım ama ordan koşmama rağmen atlayamadım acaba bunu yapmam için bir yol varmı yardım ederseniz beni çok sevindirirsiniz hayırlı günler.
Back to top
omkaraca
29 Nisan 2009 15:21
Message #2

Participant
  • 34

Registration: 23.12.2008
daha açık anlatırmısın yeri anlayamadım neresi olduğunu?
Back to top
Big_Turk
29 Nisan 2009 15:23
Message #3

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
Merhaba,

Kaldığın yeri şu an için hatırlayamadım ama Bu LİNK üzerinden bi bakıp tam olarak takıldığın aralığı yazabilirsen yardımcı oluruz.
Back to top
omkaraca
29 Nisan 2009 15:31
Message #4

Participant
  • 34

ares82,
Tahminime göre takıldığın yer burada yazıyor umarım yardımcı olmuşumdur.
İnce kalaslardan karşıya geçin ve sol tarafta bulunan taştan, yatay çiçekliğin üzerinden atlayın renksiz kutuyu açabilirsiniz içinde Phoenix Feather var. Şimdi kalasların sağ tarafından ilerleyin. Kapıyı açın içeri girin biraz yaratık ve heyecanlı bir müzik geliyor, yaratıkları öldürün yukarıya çıkın save ışığında save edebilirsiniz. Şimdi karşı tarafı gördünüz ve ne olduğunu anladınız hemen ilerleyin ve kılıçlarınız yardımıyla tutunun karşıya geçin. Şimdi yaratıkları öldürün ve köprünün başına gelin, dikkat ederseniz sanki bir kaya oraya gömülmüş gibi bir şey var. Oraya basın ve yol oluşunca zamanı durdurun karşıya geçin sağ tarafta 2 ağacın arasından atlarsanız renksiz kutu var ben almadığım için içinden ne çıkacağını bilmiyorum yanlış bilgi vermekte istemiyorum isterseniz alın fakat gene başa dönmek zorunda kalırız yani ilk kayaya. Neyse devam edelim ilk yolu hızlıca geçin fakat zaman donmuş olsun ve hemen 2. yani sol tarafta olan yoldan geçin oradaki yaratıkları öldürün gene ilk köprüdeki gibi kayaya basıp yolun oluşmasını bekleyin ve zamanı dondurun. Yine ilk köprüden geçin ve yine oluşan 2. köprüden geçin. Yine yaratıklar geliyor öldürün ve kayaya basın zamanı dondurup oluşan köprüden geçin ve son olarak ta 2 ağacın arasında oluşan köprüden geçin. Mavi ve yeşil kutular var isterseniz açın ve ardın büyük kapıyı açın.
Back to top
ares82
29 Nisan 2009 15:35
Message #5

Newbie
  • 17

Euryale

Gelecek Boss: Persus

Ortadaki kitabı okuyun, zaten okumaya çalışan bir askerin durumu orda belli :) ama bize bir şey olmuyor.

Bu yılan kadının en büyük gücü taşa çevirebilmesidir. Yılan değil şahmaran mübarek :). Şimdi burada Golden Fleece'yi kullanmayı öğrenmiş olmamız gerekiyor çünkü lazım olacak. Bu büyük yılan bize taşa dönüştürme büyüsü atıyor onun için büyüye yakalandığımız zaman çabuk kurtulmaya çalışın. Önce yerde dövüşeceğiz özel bir teknik yok dediğim gibi sadece büyülerden korunun. 2. aşamada direklere sarılıyor gene özel bir tekniğimiz yok, sadece vurun üzerinde O çıktığı zaman gidin ve basın işlemleri yapın (yani kendinize doğru çekin). Sonra diğer direğe sarılınca gene aynı işlemleri yapın. Son direği de gidince yerde savaşmak zorunda kalıyor. Gene vurmaya devam edin ama ben vurun diyorum da büyü kullanmayı da ihmal etmeyin sakın. Biraz dövdükten sonra artık üzerinde O çıkıyor. Eveeet şimdi ölüm vakti. O'a basın ekranda çıkan tuşlara basın Euryale'nin başını kestik + Magic sahibi olduk magic'in adı Head of Euryale. Ne işe yaradığını anlatmama gerek yok sanırım. Burada denememiz için sınırsız magic'imiz oluyor ve yaratıklar geliyor. Yav bizim Kratos ta ne kadar meraklı bunların kafaları toplamaya Medusa'nın kafasını da aldık, ablasının kafayı da aldık sanırım GOW 3'de annesinin kafayı alacağız ne dersiniz :).

Şimdi açılan kapıdan ilerleyin kolu çevirin önünüzdeki direk en yüksek noktaya gelinceye kadar çevirin, sonra karşıya atlayın kolu çekin zamanı durdurun suya atlayın ve suyun altındaki kapıdan geçin. Sonra kapının yanındaki kolu da çekin ve yüzeye çıkın o direği de en yüksek noktaya kadar getirin. Yeniden suya girin sol tarafa doğru ilerleyin kolu çekin ve güç toplayıp hemen karşıya geçin yani R1'e basılı tutun. Yüzeye çıkın direği en üst noktaya getirin. Kolun arkasındaki kapıyı kırın içeride Gorgon Eye var. Şimdi tekrar suya dalın sol tarafta kırılmak üzere olan bir kapı var R1'e basılı tutarak kapıyı kırın ve geçin yüzeye çıkın gene direği en yüksek noktaya getirin. Sol tarafta bulunan koluda çekin ve karşıdaki kapıdan ilerleyin, sonra sola dönün ve gelen yaratıkları öldürün. İşimiz bitince kolu çevirmeye başlayın fakat bu diğerleri gibi durmuyor ve yavaş yavaş aşağı iniyor. Şimdi direği en yüksek noktaya getirin zamanı durdurun odadan çıkın ve merdivene tırmanın tekrar zamanı durdurun şimdi ilk direğe atlayın sonra 2. direğe sonra 3. sonrada son direğe atlayın ama zaman donmuş olsun ki yavaş yavaş aşağı inen direk iyice aşağı inmesin. Artık son olarak ta kapıya atlayın içeri girin. Şimdi ilerleyin ince kalaslara gelin aşağı düşmeden karşıya geçin soldaki

ŞU KALASLAR AYRICA KALASLARA GELMEDEN OLAN YER ATLANMIŞ BİR ODAYA GİRİYORSUN KOLU ÇEKİNCE KAPI KAPANIYOR KÖPEKLERLE DÖVÜŞÜRKEN BİR YANDANDA TAVANA SIKIŞMA TEHLİKESİ VAR ORAYI GEÇTİM YOLDAKİ KALASLARA GELDİM ORTASI UÇURUM KARŞIYA GEÇEMİYORUM YARDIM PLS.
Back to top
omkaraca
29 Nisan 2009 16:07
Message #6

Participant
  • 34

Önce harpyleri typhon bane yani okla öldür yada medusa ile dondur onlar aşağı düşüp kırılırlar medusa ile.İnce kalaslardan geçtikten sonra orada yolun sonu var.Orada daha büyük bir küçük kare şeklindeki kalas var oranın üstünden beri karşıya zıpla volkan adama benzer bişey geliyo.
Back to top
ares82
29 Nisan 2009 16:11
Message #7

Newbie
  • 17

iŞTE SORUN O YAA YAKLAŞIK İKİ SAAT KÜÇÜCÜK KALAS ÜZERİNDE KOŞDUM ATLADIM KARŞIYA ULAŞAMADIM KOŞDUM ATLADIM HER DEFASINDA DÜŞTÜM DEDİM ACABA BİR YOLU YORDAMIMI VAR DİYE SİZE DANIŞMAK İSTEDİM.
Back to top
omkaraca
29 Nisan 2009 16:19
Message #8

Participant
  • 34

son küçük kare şeklindeki kalasın sağında tutunacak yer var .Ordan x yukarı zıpla ondan biyere tutunacak sonra sol tarafa ellerinle git öbür taraftasın.umarım yardımcı olmuşumdur.
Back to top
ares82
29 Nisan 2009 16:48
Message #9

Newbie
  • 17

TŞK ETTİM AKŞAM DENİYECEM.
Back to top
omkaraca
29 Nisan 2009 16:49
Message #10

Participant
  • 34

bişi değil.
Back to top
ares82
30 Nisan 2009 00:27
Message #11

Newbie
  • 17

The Great Chasm

Sağ tarafta mavi ve yeşil kutular var hangisi lazım ise alın ve save ışığına gidin.
Köprüden ilerleyin köprünün altında hareket eden kanatları görmüşsünüzdür. Köprünün
en ucuna gelin. Bir adam çıkacak (Adı: İcarus) ve karşıya geçmek kendi sınavı olduğunu
söyleyecek ve bizi geçirmeyecek biraz daha konuştuktan sonra üstümüze atlıyor ve
köprüden aşağı atlıyoruz. Gidene kadar kapışacağız ekranda çıkan tuşlara basın.
En sonunda kanatlarını koparıyoruz ve İcarus Vings'e sahip oluyoruz.

BU KANATLARI GÖRDÜM KÖPRÜNÜN UCUNDA DURUYORUM FAKAT KANATLARIN SAHİBİ PİYASADA YOK BEN GELMEDEN NAMIMMI GELMİŞ ANLAMADIM BU ADAMIN ÇIKMASI İÇİN EK YAPMAM GEREKEN BİŞEY VARMI ACABA BEN KÖPRÜNÜN ÜSTÜNDE O ALTINDA DURUYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

Back to top
Big_Turk
30 Nisan 2009 15:18
Message #12

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
daha çok beklersin wink oyunun dvd9 da köprü problemi yaşayan gow 2 versiyonu oyunu değiştirmen lazım yada oyunun bölümü geçilip kayıt edilmiş bir save dosyası atman lazım winked
Back to top
beko16
27 Temmuz 2010 01:58
Message #13

Newbie
  • 17

Registration: 27.07.2010
agalar simdi ben kanat aldım devin ordan devin icine girdim gorevlerı yaptım cıktın 2 tane yer var 2 tanede tas tası hareket ettırılıo ama cıkıntı yuzunden kaldım orda yardım edınnnnn
Back to top
umutttt
20 Ocak 2011 06:48
Message #14

Newbie
  • 17

Registration: 20.01.2011
god of war the great chasm bölümünde gorgon eyes nerden alınıyor 1 haftadır ugraşıyorum gecemedim
Back to top

« · God Of War · »
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.