Haberler
![]() ![]() |
| Big_Turk |
Message #1
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
10) MIDNIGHT CLUB 3 : DUB EDITION ![]() 9) TEKKEN 5 ![]() 8) OKAMI ![]() 7) ICO ![]() 6) SHADOW OF THE COLLOSUS ![]() 5) RESIDENT EVIL 4 ![]() 4) METAL GEAR SOLID 3 : SNAKE EATER ![]() 3) GOD OF WAR ![]() 2) GRAND THEFT AUTO : SAN ANDREAS ![]() 1) GOD OF WAR II ![]() |
| speedy67 |
Message #2
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 6 Registration: 29.06.2009 ICQ:-- |
Bu oyunların 7 tanesini oynadım.. ::) çok süper bir liste.. |
| selimmm |
Message #3
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Üye Posts: 74 Registration: 20.05.2009 ICQ:-- |
en iyi oyun gow2 ama en fazla heyecan veren oyun resident evil 4 bence -------------------- selim |
| HyPeR_mAnİaC |
Message #4
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 30.07.2009 ICQ:-- |
Ben internet cafede tekken 5 dışında diğer oyunların hiçbirinin oynandığını görmedim.Bence en çok oynanan oyunlar; -Pes 2009 -Winning Eleven 9+10 -Winning Eleven 12 -Smack Down (Amerikan Güreşi) |
| sedaps |
Message #5
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 16.09.2008 ICQ:-- |
ben atari salonu işletiyorum bu oyunlardan 9 unu biliyorum okami adlı oyun grafiği ile çizgi filme benziyor.. ico yuda hiç denemedim onun dışındaki 8 oyun özellike god of serileri, shadow colossus harika oyunlar ama herkeze hitap etmiyor.. daha çok gta-pes-smack down serileri rağbet görüyor.. |
| Big_Turk |
Message #6
|
![]() Active participant
god of war kesinlikle başka bir dünya.. Eğer bu oyunların en başında god of war ı oynarsanız |
| tamavrA |
Message #7
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 4 Registration: 1.09.2009 ICQ:-- |
bencede en iyisi ve en hası GOD OF WAR serisi..diğerleride güzel ama god of war bambaşka umarım 3 de biran önce ps2 de çıkar |
| xader_gage |
Message #8
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 1.09.2009 ICQ:-- |
arkadaşlar shadow of the colossus iconun devam oyunudur atmosfer olarak aynıdır sadece amaç farklıdır sony computer tarafından yapılmıştır icoyu yapan aynı ekip tarafından yapılmıştır bunu belirtmeden geçmek istemedim... |
| Big_Turk |
Message #9
|
![]() Active participant
İco ve shadow of the colossus ps2 nin demir baş oyunlarından. zaten sony nin yaptığı bütün oyunlar kalitesini belli ediyor.. xader_gage ayrıntı için teşekkürler.. |
| selimmm |
Message #10
|
![]() Active participant
gow 2 de herşeyi iyi yapmışlar bu oyunun en sevdiğim yanı oynarken hiç sıkmayışı -------------------- selim |
| exorcist3 |
Message #11
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 7 Registration: 30.08.2009 ICQ:-- |
ben bi ısınamadım God of War serisine. nedense oyun çekmedi beni bi türlü. PS1 ilk çıktığında playstation dergisi "eğer tek oyun tercih etme şansınız olsaydı kesinlikle Metal Gear'ı tercih edin derdim" diye yazmıştı. o gün tanıştım metal gear 1 ile. bence üstüne oyun yok. film tadında. ayrıca performansınıza göre değişen birden fazla sonu olması bile ayrı bi güzellik. grafikleri tartışma götürmez. sonra ps2 de mgs2 mgs3 le tanıştım. sonra ps3 ün oyun bundle paketlerinde mgs4 çıktı. nedense tomb raider pack ya da god of war pack görmedim ben. psp de var. oda zaten çocuk işi bana göre. |
| selimmm |
Message #12
|
![]() Active participant
herkesin sevdiği bir oyun tarzı var ben de hemen hemen herkesin beğendiği call of duty'i sevmiyorum battlefield 2 daha çok hoşuma gidiyor -------------------- selim |
| Big_Turk |
Message #13
|
![]() Active participant
Muhakkak herkesin kendine göre sevdiği oyun türleri olacak , benimde dönem dönem çok beğendiğim ve diğer oyunlardan ayrı tuttuğum oyunlar oldu mesela ps1 de FPS oyunu olarak Duke Nukem vardı |
| mucher96 |
Message #14
|
| Active participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 30 Registration: 12.11.2009 ICQ:-- |
Bana Göre 1 Numarada Smackdown vs Raw Olması Lazım |
| FetHi kratos |
Message #15
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 6.12.2009 ICQ:-- |
arkadaslar god of war serısınınyerını hıc bısı tutamaz tesekkurler |
| FetHi kratos |
Message #16
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 6.12.2009 ICQ:-- |
big_turk god of war 1 ı oynadıysan sole :D:D:D nası bısı bn gow 1 de gow 2 de bıtırdım her modunda yardım ıstersenız verırım challenge of the tıtans da da |
| enginman01 |
Message #17
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 17.01.2010 ICQ:-- |
utanarak soyluyorumkı god of war ı yenı kesfettım ve 10 saatte bıtırdım oyunu sımdı yana yana 2 yı arıyorum :D bu tarz aynı sekılde oynanan bı oyun varmı bıldıgınız yanı sadece sol joıstic kullanılarak oynanan sagda ısın ıcıne gırınce beceremıyorum :D |
| Big_Turk |
Message #18
|
![]() Active participant
:) god of war 2 yi oynamaman iyi haber ama gow 2 de bittikten sonra kendi adıma konuşmak gerekirse ps2 oyunlarının hiç birisinden zevk alamaz oldum.. Ps3 terfisinin geldiğini kesinlikle anlayacaksın.. Eğer analog kontrollü bir oyun düşünüyorsan da Jet lee Rise To Honor u kesinlikle öneririm grafikleri kötü gelebilir ama oynanabilirlik hat safada.. |
| ddgencayy |
Message #19
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 24.04.2010 ICQ:-- |
Liste gzeLde hiç ismi duyuLmamış oyunLar |
| mty2147 |
Message #20
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 22.06.2010 ICQ:-- |
arkadaşlar sufferıng 2 ve ghost raider muhteşeşm oyunlar kesinlikle oynamalısınız |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.