Haberler
![]() ![]() |
| selimmm |
Message #1
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Üye Posts: 74 Registration: 20.05.2009 ICQ:-- |
ben bu oyunu mortalda bitirdim titana başladım titanda da biraz vurduktan sonra yerden buz çıkartan adamda takıldım adam üste çıkıyor(üste çıkana kadar bütün enerjimi koruyorum kılıçla vuruyorum) üste çıktıktan sonra bütün enerjim bitene kadar okları adama atıyorum yerdeki düşmanları öldürüp enerji alıp ok atıyorum zaten yerden çıkan buzlara denk geldimi kratos ölüyor bu yüzden fazlada enerji biriktiremiyorum bir püf noktası yok mu bunun bilen varsa yardım edebilir mi -------------------- selim |
| Big_Turk |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
benimde en fazla takıldığım yer orasıydı , benim geçtiğim yöntem boğalar çıkarken ilk boğaya direk Barbarian Hammer üçgen ile vur 2. vuruşta ya yuvarlak çıkyıro yada ölüyor daha sonra gelen boğaya kaçak vuruşlarla öldür bu şekilde 2 kere öldürdünmü yeterli büyü toplayıp aşağı çekiyorsun , aynı şekilde 10 tane boğa öldürmen gerekiyor... Sana tavsiyem The Rage Of Titans ı ve Barbarian hammeri iyi kullan alttan çıkan buzlar genelde belli bir düzende çıkıyor bunlara dikkat et :) birde yuvarlanma yuvarlandığın zaman hep altından bi tane buz çıkıyor.. |
| selimmm |
Message #3
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Üye Posts: 74 Registration: 20.05.2009 ICQ:-- |
teşekkürler geçtim -------------------- selim |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.