Haberler
![]() ![]() |
| Big_Turk |
Message #1
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
God Of War 2 çıktığı zamanlarda pek playstation 2 oyunlarında bulunmayan çift katmanlı dvd olarak çıkmasından dolayı oyunu kopya olarak alan arkadaşların genel olarak sıkıntı çektikleri nokta oyunun icarus bölümüne geldiğinde takılı kalması ve devam etmemesiydi. Bu sorunun nedeni, Oyundaki çift katman bölümünün kopya işlemi yapılırken aşılamamasından dolayı o bölümde takılı kalmasından kaynaklanıyor. Bu durumu geçmenin 2 yolu var.. 1. Yöntem : Oyunu farklı bir god of war 2 cd si ile oynamak ve kaldığınız yerden devam etmek 2. Yöntem : Başka bir cd de İcarusu geçip save yapmak ve kendi oyununuza bu saveden başlamak.. İki yöntemde sağlıklı çalışıyor fakat benim tavsiyem kötü riplenmiş bir oyundan gow oynamamanızdır. DVD9 seçeneği ile 8 gb a yakın olan God Of War 2 yi oynayın. |
| suleymanyuce |
Message #2
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 25.06.2009 ICQ: |
ben bu oyunu kopya dvd ile bitirdim ve bir sorun cıkmadı dvd 4.7 gb lık acaba eksık bolum falan olabılır mı kımı sıteler de oyunun 8 gb oldugu yazıyor orjinali kac gb ...? |
| Big_Turk |
Message #3
|
![]() Active participant
senin bitirdiğin versiyon ara video ve oyun sonun açılan ekstraların olmadığı DVD 5 Rip versiyonu oyunun orjinal boyutu 8.2 gb ve gow 2 gibi bir oyun kesinlikle full oynanmalı Challange Of Titans görevleride bu full oyun içerisinde var.. |
| suleymanyuce |
Message #4
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 25.06.2009 ICQ: |
Teşekkürler +++ oynadığım oyndaki video ların kaliteside çok kötüydü en kısa sürede full versiyonu bulacağım birde ico nın full sürümünü indirebileceğim bir yer var mı..? |
| GoWordus |
Message #5
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 7 Registration: 19.01.2010 ICQ:-- |
Big_Turk, Big turk daha 2 saat once oyun satan arkadasa gittim bende aynı sekilde orda takılmıstım adam dedi paranı geri veriyim cd ler bozuk tamam dedim başka bi ps ciye gittim adam dedi Al bu cd yi sana verdikleri demo oyun al bu tamamdır dedi ama dediki oyunu baştan oynaman gerekiyor dedi ben şok oldum ya şimdi oyunu baştan mı oynicam şok oldum bi yardımcı olurmusunuz.... |
| Big_Turk |
Message #6
|
![]() Active participant
başka bir oyun olsa :) kesinlikle baştan oynamak zor gelebilir ama god of war 2 baştan oynansa bile sıkıntı olmayacak derece saracaktır.. Fakat oyunun demo olmasından değil kötü riplenmesinen kaynaklanan bir problem.. Elindemi save dosyası çalışacaktır.. Sen yine dene eğer çalışmazsada dediğim gibi oyuna tekrar başla 1 gün içerisinde kaldığın yere tekrar gelebilirsin.. |
| GoWordus |
Message #7
|
![]() Newbie
Big_Turk, Tamam dedigin gibi big turk abim oynanır ama simdi oraya gelene kadar cok ahlakım bozulur kufretmekten. sabırsızlanıyorum cunku. peki bu elimdeki yeni gow2 cd sinin full veya "DVD 5 Rip" dedigin işe yaramaz versiyonu oldugunu nasıl anlarım. Boyle guzel bir oyun oynarken full oynamak isterim. Adam bana "Kafanı karıştırma full full olum lan o" dedi dee.. Artı 3 adet save kaydım var Memory card da elimde hatta adama getrip gosterdimmm... |
| GoWordus |
Message #8
|
![]() Newbie
Büyük Türk nerdesin aksam oluyo eve gidicem söylemicen mi bişey =O |
| Big_Turk |
Message #9
|
![]() Active participant
dvd 9 seçeneği :) pek satılan bir sürümdeğil.. Zira dvd 9 için DVD9 diski kullanılıyor yani 9.2 gb lık bir disk buda oyun satıcılarının pek işine gelen bişey değil kullandığın sürüm dvd 5 sede sıkıntı değil ama görüntü kaliteleri düşürülmüş ve oyunu bitirince açılan Challange of titans görevleri yoktur.. hdd li sistemlerde oynamak mümkün bu full sürümü ama eğer sende full oynayaksan aldığın sürüm çift disk olmalı tek dvd ise dvd5 tir :) |
| GoWordus |
Message #10
|
![]() Newbie
hadi ya.... Tek dvd evet.. ee napıyım büyük türk sen soyle nerden bulabilrim bu çift Dvd veya adama gerimi veriyim oyniyimmmi... =( |
| Big_Turk |
Message #11
|
![]() Active participant
oyna oyna... sen onu oynarken bir yandanda dvd9 versiyonuna bakabilirsin fakat o sürüm dediğim gibi zor bulunur heleki cd satıcılarında dahada zor .. al temiz bir sürümse görüntüler biraz bozuk izlersin ama çok ta sıkıntı olmaz.. |
| GoWordus |
Message #12
|
![]() Newbie
Big_Turk, Tamam büyük türk cok teşekkür ederim sana... ama kafam hala şu adamda kaldı esi save olmaz dedi ya :S Yeniden oynamam gerekio dedi.. |
| GoWordus |
Message #13
|
![]() Newbie
Eveeet denedim eski save vermedi sonra kuzeni aradm ps2 oynamıyorm gel veriyim memory card ı da cd yide dedi hemde tam köprüde bir savesi varmıs cok sukur gittim aldım hemen basladım oynamaya bayada ilerledimmm Cok teşkür PsTürk Net... cok teskur Büyük türk.. |
| krall30 |
Message #14
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 30.03.2010 ICQ:-- |
bıg_türk arkadasım sen bu ısten anlıyosun okudugum kadarıyla ben god 2oynuyorum su an oyle bı yerde takıldım kı çıkamıyorumm kaç gundur sıkılıp oyunu kapatıyorum ama merakta edıyorum bı yere gırıyorum arkamdan demır bı kapı kapanıyooo daha sonra savasıyorum onları da olduruyorum kuçuk bı merdıven den çıkıp yıne savasıyorum bı kol var onu çekıp bı halat gelıyoo ordan asagı ındım bı duvar ustune gelıyooo o arada yıne savastım bı madalyon verdı tekrar geldıgım yerden yukrı çıktım sonra tekerleklı bı agırlık var bır de buton onun ustune koydugm zaman bı kapı varr donuyooo çektıgım zaman tekrar donuyoo o oda da bı kapı daha varr aldıgım madaolyon o kapıya yerlestı ama bı madalyon daha almamam gerekıyoo herhaldeee sıkıstım kaladım ne yapmamm lazım anlayamadım kafayı yıyoıcemmm yaa sımdıden tsk |
| Big_Turk |
Message #15
|
![]() Active participant
tam olarak kaldığın yeri hatırlayamadım.. Madalyonlardan birisi mavi diğeri yeşil renkli mi ? bunları bir duvara takarak mekanizmanın çalışmasını sağlayacaksın ama tam olarak kaldığın yeri hatırlayamadım.. Bir resim çekme şansın varsa daha iyi anlatabiliriz.. |
| icarus |
Message #16
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 4 Registration: 29.05.2010 ICQ:-- |
yaa taşdan kadına giderken ilk parti gitti 2. 3. 4.Tamam. ama 5. partide (arenada) kimse gelmiyo öle duruyo bekledim akşam bile oldu kimse gelmedi bu sorun normalmi |
| icarus |
Message #17
|
| Newbie
dikenlerin döndüğü yerde orda uçmadan önce beyaz bir daire var oraya fırtına oku ile ateş edin kırılcak değişim bir sandık bir açıyorsunuz büyü en sona kadar genişliyo sağında da duvar var onu da kırın kolu çekin dönen dikenler içeri çekiliyor |
| icarus |
Message #18
|
| Newbie
dediğim kadın 3. sister of fate |
| Big_Turk |
Message #19
|
![]() Active participant
en yukarı 3. kardeşe çıktığındamı arenaya kimse gelmiyor ? ( uzunca süredir nete girmediğim için :) sorular biraz cevapsız kaldı ) |
| Big_Turk |
Message #20
|
![]() Active participant
en yukarı 3. kardeşe çıktığındamı arenaya kimse gelmiyor ? ( uzunca süredir nete girmediğim için :) sorular biraz cevapsız kaldı ) |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.