PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 God Of War 2 Köprü Sorunu, God Of war 2 de Köprüde Takılan arkadaşlar için açıklama..
Big_Turk
15 Haziran 2009 17:40
Message #1

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
God Of War 2 çıktığı zamanlarda pek playstation 2 oyunlarında bulunmayan çift katmanlı dvd olarak çıkmasından dolayı oyunu kopya olarak alan arkadaşların genel olarak sıkıntı çektikleri nokta oyunun icarus bölümüne geldiğinde takılı kalması ve devam etmemesiydi. Bu sorunun nedeni, Oyundaki çift katman bölümünün kopya işlemi yapılırken aşılamamasından dolayı o bölümde takılı kalmasından kaynaklanıyor.

Bu durumu geçmenin 2 yolu var..

1. Yöntem :

Oyunu farklı bir god of war 2 cd si ile oynamak ve kaldığınız yerden devam etmek

2. Yöntem : Başka bir cd de İcarusu geçip save yapmak ve kendi oyununuza bu saveden başlamak..

İki yöntemde sağlıklı çalışıyor fakat benim tavsiyem kötü riplenmiş bir oyundan gow oynamamanızdır. DVD9 seçeneği ile 8 gb a yakın olan God Of War 2 yi oynayın. winked
Back to top
suleymanyuce
25 Haziran 2009 21:52
Message #2

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 25.06.2009
ben bu oyunu kopya dvd ile bitirdim ve bir sorun cıkmadı dvd 4.7 gb lık acaba eksık bolum falan olabılır mı kımı sıteler de oyunun 8 gb oldugu yazıyor orjinali kac gb ...?
Back to top
Big_Turk
25 Haziran 2009 23:56
Message #3

Active participant
  • 51

senin bitirdiğin versiyon ara video ve oyun sonun açılan ekstraların olmadığı DVD 5 Rip versiyonu oyunun orjinal boyutu 8.2 gb ve gow 2 gibi bir oyun kesinlikle full oynanmalı Challange Of Titans görevleride bu full oyun içerisinde var..
Back to top
suleymanyuce
26 Haziran 2009 16:19
Message #4

Newbie
  • 17

Registration: 25.06.2009
Teşekkürler +++ oynadığım oyndaki video ların kaliteside çok kötüydü en kısa sürede full versiyonu bulacağım birde ico nın full sürümünü indirebileceğim bir yer var mı..?
Back to top
GoWordus
19 Ocak 2010 03:04
Message #5

Newbie
  • 17

Registration: 19.01.2010
Big_Turk,

Big turk daha 2 saat once oyun satan arkadasa gittim bende aynı sekilde orda takılmıstım adam dedi paranı geri veriyim cd ler bozuk tamam dedim başka bi ps ciye gittim adam dedi Al bu cd yi sana verdikleri demo oyun al bu tamamdır dedi ama dediki oyunu baştan oynaman gerekiyor dedi ben şok oldum ya şimdi oyunu baştan mı oynicam şok oldum bi yardımcı olurmusunuz....
Back to top
Big_Turk
19 Ocak 2010 03:15
Message #6

Active participant
  • 51

başka bir oyun olsa :) kesinlikle baştan oynamak zor gelebilir ama god of war 2 baştan oynansa bile sıkıntı olmayacak derece saracaktır.. Fakat oyunun demo olmasından değil kötü riplenmesinen kaynaklanan bir problem.. Elindemi save dosyası  çalışacaktır.. Sen yine dene eğer çalışmazsada dediğim gibi oyuna tekrar başla 1 gün içerisinde kaldığın yere tekrar gelebilirsin..
Back to top
GoWordus
19 Ocak 2010 04:08
Message #7

Newbie
  • 17

Big_Turk,
Tamam dedigin gibi big turk abim oynanır ama simdi oraya gelene kadar cok ahlakım bozulur kufretmekten. sabırsızlanıyorum cunku. peki bu elimdeki yeni gow2 cd sinin full veya "DVD 5 Rip" dedigin işe yaramaz versiyonu oldugunu nasıl anlarım. Boyle guzel bir oyun oynarken full oynamak isterim. Adam bana "Kafanı karıştırma full full olum lan o" dedi dee..
Artı 3 adet save kaydım var Memory card da elimde hatta adama getrip gosterdimmm...
Back to top
GoWordus
19 Ocak 2010 07:44
Message #8

Newbie
  • 17

Büyük Türk nerdesin aksam oluyo eve gidicem söylemicen mi bişey =O
Back to top
Big_Turk
19 Ocak 2010 07:48
Message #9

Active participant
  • 51

dvd 9 seçeneği :) pek satılan bir sürümdeğil.. Zira dvd 9 için DVD9 diski kullanılıyor yani 9.2 gb lık bir disk buda oyun satıcılarının pek işine gelen bişey değil kullandığın sürüm dvd 5 sede sıkıntı değil ama görüntü kaliteleri düşürülmüş ve oyunu bitirince açılan Challange of titans görevleri yoktur.. hdd li sistemlerde oynamak mümkün bu full sürümü ama eğer sende full oynayaksan aldığın sürüm çift disk olmalı tek dvd ise dvd5 tir :)
Back to top
GoWordus
19 Ocak 2010 07:58
Message #10

Newbie
  • 17

hadi ya.... Tek dvd evet.. ee napıyım büyük türk sen soyle nerden bulabilrim bu çift Dvd veya adama gerimi veriyim oyniyimmmi... =(
Back to top
Big_Turk
19 Ocak 2010 08:03
Message #11

Active participant
  • 51

oyna oyna... sen onu oynarken bir yandanda dvd9 versiyonuna bakabilirsin fakat o sürüm dediğim gibi zor bulunur heleki cd satıcılarında dahada zor .. al temiz bir sürümse görüntüler biraz bozuk izlersin ama çok ta sıkıntı olmaz..
Back to top
GoWordus
19 Ocak 2010 08:27
Message #12

Newbie
  • 17

Big_Turk,
Tamam büyük türk cok teşekkür ederim sana... ama kafam hala şu adamda kaldı esi save olmaz dedi ya :S Yeniden oynamam gerekio dedi..
Back to top
GoWordus
20 Ocak 2010 03:55
Message #13

Newbie
  • 17

Eveeet denedim eski save vermedi sonra kuzeni aradm ps2 oynamıyorm gel veriyim memory card ı da cd yide dedi hemde tam köprüde bir savesi varmıs cok sukur gittim aldım hemen basladım oynamaya bayada ilerledimmm Cok teşkür PsTürk Net... cok teskur Büyük türk.. victory
Back to top
krall30
30 Mart 2010 16:15
Message #14

Newbie
  • 17

Registration: 30.03.2010
bıg_türk arkadasım sen bu ısten anlıyosun okudugum kadarıyla ben god 2oynuyorum su an oyle bı yerde takıldım kı çıkamıyorumm kaç gundur sıkılıp oyunu kapatıyorum ama merakta edıyorum bı yere gırıyorum arkamdan demır bı kapı kapanıyooo daha sonra savasıyorum onları da olduruyorum kuçuk bı merdıven den çıkıp yıne savasıyorum bı kol var onu çekıp bı halat gelıyoo ordan asagı ındım bı duvar ustune gelıyooo o arada yıne savastım bı madalyon verdı tekrar geldıgım yerden yukrı çıktım sonra tekerleklı bı agırlık var bır de buton onun ustune koydugm zaman bı kapı varr donuyooo çektıgım zaman tekrar donuyoo o oda da bı kapı daha varr aldıgım madaolyon o kapıya yerlestı ama bı madalyon daha almamam gerekıyoo herhaldeee sıkıstım kaladım ne yapmamm lazım anlayamadım kafayı yıyoıcemmm yaa sımdıden tsk
Back to top
Big_Turk
31 Mart 2010 05:34
Message #15

Active participant
  • 51

tam olarak kaldığın yeri hatırlayamadım.. Madalyonlardan birisi mavi diğeri yeşil renkli mi ? bunları bir duvara takarak mekanizmanın çalışmasını sağlayacaksın ama tam olarak kaldığın yeri hatırlayamadım.. Bir resim çekme şansın varsa daha iyi anlatabiliriz..
Back to top
icarus
4 Haziran 2010 10:25
Message #16

Newbie
  • 17

Registration: 29.05.2010
yaa taşdan kadına giderken ilk parti gitti 2. 3. 4.Tamam. ama 5. partide (arenada) kimse gelmiyo öle duruyo bekledim akşam bile oldu kimse gelmedi bu sorun normalmi
Back to top
icarus
4 Haziran 2010 10:31
Message #17

Newbie
  • 17

dikenlerin döndüğü yerde orda uçmadan önce beyaz bir daire var oraya fırtına oku ile ateş edin kırılcak değişim bir sandık bir açıyorsunuz büyü en sona kadar genişliyo sağında da duvar var onu da kırın kolu çekin dönen dikenler içeri çekiliyor
Back to top
icarus
5 Haziran 2010 09:11
Message #18

Newbie
  • 17

dediğim kadın 3. sister of fate
Back to top
Big_Turk
11 Haziran 2010 17:33
Message #19

Active participant
  • 51

en yukarı 3. kardeşe çıktığındamı arenaya kimse gelmiyor ? ( uzunca süredir nete girmediğim için :) sorular biraz cevapsız kaldı )
Back to top
Big_Turk
11 Haziran 2010 17:33
Message #20

Active participant
  • 51

en yukarı 3. kardeşe çıktığındamı arenaya kimse gelmiyor ? ( uzunca süredir nete girmediğim için :) sorular biraz cevapsız kaldı )
Back to top

« · God Of War · »
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.