PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 God of War 1, God of War 1
hulk132
28 Haziran 2009 14:44
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 28.06.2009
Arkadaşlar god of war 1 i oynamaktayım yeni başladım bi yerde takıldım

Takıldıgım yer 2. bölüm ada bölümü orda başlarında bi yere geliorsun köpek gibi şeyleri öldürorsun sora r1 le kolu cekip aşşıya indim orda kapı war kapıyı acmak icin T şekline benzer bir kol war orda takıldım

bi yardım lütfen
Back to top
hulk132
28 Haziran 2009 20:05
Message #2

Newbie
  • 17

yardım edicek kimse yoqmu yha :S
Back to top
Big_Turk
28 Haziran 2009 23:13
Message #3

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
TAM ÇÖZÜM linkinden takıldığın yere bakıp olarak kaldığın yeri yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz..
Back to top
hulk132
29 Haziran 2009 00:22
Message #4

Newbie
  • 17

big_turk kardeş cozum linki karışık yha

pegasusla ada gibi bi yere gelion kuşun üstündeki adam war onu yendim sora ada gibi bi yer bi köpek gibi hayvanlar war onları öldürüp r1 ile kolu cekion aşşıya inion orda kapı war kapalı t şekline benzer bi bişey war r1 le tıkla dior ncekiom onu kapı acılmıor
Back to top
Big_Turk
29 Haziran 2009 09:08
Message #5

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
winked tamam takıldığın yeri anladım fakat bu GOD OF WAR 2 de bi bölüm.. köpekleri öldürdükten sonra iplere aslılı adamlar göreceksin bir tanesine vurduğun zaman parçalanmadan cesedi aşağı düşecek o cesedi al ve aşağı indir. Çektiğin kolun hemen önünde bir düğme var o düğmenin üzerine koyarak kolu çek kapı açılacak ve hızlıca içeri gireceksin..
Back to top
hulk132
29 Haziran 2009 20:56
Message #6

Newbie
  • 17

cok saol kardeşim gercekten cok saolda cd de god of war 1 yazıor
Back to top
speedy67
30 Haziran 2009 17:25
Message #7

Newbie
  • 17

Registration: 29.06.2009
senin oynadığın gow 2 winked
Back to top
nefo_
25 Mart 2011 05:53
Message #8

Newbie
  • 17

Registration: 25.03.2011
ya varya insan küfür etmemek için kendini zor tutuyor madem takıldığın yer var adam gbi başlık atsana yardım fln yaz bşi yap allahm ya god of war ı indirmek için forumda bakmadığım delik kalmadı ama oyun paylaşım bölümlerinde bile oyun sorunlarını yazıyolar..cinnet geçircem ....
Back to top

« · God Of War · »
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.