PlaystationTurk.Net

more

Kategori

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

• Kimler Online

• {online}

Reply
 selamün aleyküm, merhabayinn x)))
hakanbekmez
29 Haziran 2009 23:29
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 29.06.2009
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hemde tam katıldım 6 yıldır bilgisayar kullanıyorum buna iki yıl öğrenme sürecide dahil artık ps'ye geçmeyi düşünüyorum sizden ricam bana ps nasıl kullanılır özelliklede ps3 ün nasıl kullanıldığı hakkında bilgi veren bir kitapçık ya da bilgiler verirmisiniz (yani nasıl oynanır, ne kadar hassas olacaksn, hızı nedir, bütün grafiksel özellikleri fullesem tık bile demeden çalışırmı vb.) yardımcı olursanız sevinirim
Back to top
Big_Turk
30 Haziran 2009 09:27
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
Merhabeyn :) hakanbekmez aramıza hoş geldin.. Umarım aradınığını aramızda bulabilirsin.. Öncelikle şunu söyleyeyim playstation 2 veya 3 ün kullanma klavuzları senin hiç bir işine yaramayacaktır zira çok karışık ve bildiğini unutturacak şekilde , playstation 2 çok basit yapıda bir cihaz bu cihazı çözmek için PS2 kategorimizi ziyaret edip ordaki dökümanları okuman yeterli,

Ps3 içinse cihazı evine alıp kullanmaya başladınmı zaten kullanmasını öğrenmiş oluyorsun.. Detayları içinde kafana takılan bir yer olduğunda yada farklı bir işlem için kullanmak istediğinde , ubuntu kurmak vs vs gibi sitemizden bu işlemlerin nasıl yapıldıklarına ne işe yaradıklarına bakabilirsin..

Takıldığın yerde forumlarımızda sorabilirsin. Sorularını cevaplamaktan zevk duyarım, tekrar aramıza hoş geldin.. victory
Back to top
hakanbekmez
30 Haziran 2009 14:58
Message #3

Newbie
  • 17

thank you very much abi hoşbulduk işte önemli olan iki sorum var tabii ps3 alınca öğrenirizde ya ben bilgisayarda grafiklerden çok çektim ayar yükselttimmi pat reset sıkıldım bundan bunu ps3'te yaşamam değilmi yani
1920x1080 çözünürlükte a.a. veya vb. blur efekt felan hepsini full açsam kasmaz değilmi birde ps3'ün gamepadi ile iyi anlaşabilecekmiyim sanki gerçek hayattaki gibi elimle hareket ettirdiğim zaman dönüş sağ-sol bakış felan onun gibi yani ne kadar hassas olacağımki mükemmel bir şekilde oynayacağım şimdilik tek sorunum bu başka yok :P
Back to top
Big_Turk
30 Haziran 2009 16:14
Message #4

Active participant
  • 51

wink yazdığın mesajı okuduğumda bundan 3 ay önce laptop bilgisayarımla oyun oynamaya çalıştığım zamanlar aklıma geldi.. Gerçekten dediğin gibi çok zor son çıkan oyunları bir yana bırak 6200 ekran kartı ile GTA SA yı full çözünürlükte oynayamıyordum. şimdi o derdim yok çok şükür.. Senin sorduğun soruya gelince ps3 te ekran oyununun müsade ettiği en yüksek çözünürlük ve grafiklerde oynayabilirsin.. İnan bana ps3 ün görüntü kalitesi pc deki bir çok ekran kartının üstünde bir seviyededir. Hele birde 1080 P çözünürlükte bir televizyon yada monitör alırsan tadından yenmez bir oyun zevki yaşarsın..

Ps3 te benin beğenmediğim tek bir nokta var,

oda FPS oyunları yani Call of duty MGS gibi oyunlar mouse olmadığı için biraz zor oynanıyor.

Heleki GOD OF WAR , PES , gibi joystick üzerine kurulu oyunlar oynadığın zaman daha çok aşık olacağın bir makina olduğuna emin olabilirsin.. fellow

Message was edited by Big_Turk - 30 Haziran 2009 16:14
Back to top
hakanbekmez
2 Temmuz 2009 20:06
Message #5

Newbie
  • 17

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim abi gerçekten grafik sorunumun çözüleceğinden dolayı sevinçliyim zaten alırsam full hd alacağım zaten başkasında oynanmaz bir sorum var ben metal gear solıd 4 alacağım acaba metal gear solıd 3'ü bulup alsam grafikleri kötü olmaz değilmi yani bildiğin gibi snake abimiz o zamanlar gençti şimdi sigarayla ayakta duruyor :p yani kötü olduğundan değilde birde ps3 oyunlarının pahalılığı malum acaba kopya alsam ne gibi zararlar görürüm yani onu bile bulmak zorda :)
Back to top
Big_Turk
3 Temmuz 2009 09:08
Message #6

Active participant
  • 51

Metal gear solid 3 ü bulup oynayabilmen için bu oyunun orjinal dvd sini bulman lazım. Yoksa ps3 çalıştırmaz bulursanda grafik yönünden tabiki güzel grafikleri var fakat nede olsa eski oyun şu zamanki grafikleri bulamayabilirsin..

İkinci olacak ps3 kopya oyun bulsan bile winked çalıştıramazsın zira playstation 2 deki gibi daha ps3 için chip çıkmadı NEDENİDE BU YÜZDEN sen ps3 ü al gerisi yavaş yavaş gelir..
Back to top
hakanbekmez
4 Temmuz 2009 14:46
Message #7

Newbie
  • 17

desene iyi bir iş ve ps3 satan bir mağaza bulup ortak olmam gerek oy oy zor olacak bu geçiş zor ah şu kriz olmasa orjinal fiyatları düşse birde grafikler hakkında örnek bir oyun verebilirmisin abi yani metal gear solid 3 bu oyundur grafik olarak diyebileceğin bir oyun varmı
Back to top
Quick response Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.