PlaystationTurk.Net

more

Kategori

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

• Kimler Online

• Şu An Çevrimiçi Olanlar:
    Üye: 0
    Yok.

Arama Motorları: 4
    GooglebotYahoo
    MSNYandex

Ziyaretçi: 10
    Toplam: 14
    PlaystationTurk.Net®

Reply
 God Of War Genel Yardımlaşma, god of war oyununda takıldığınız yerleri yada oyun içeriği hakkındaki
Big_Turk
1 Temmuz 2009 18:40
Message #1

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
Arkadaşlar sitedeki god of war konuları çok fazla dağılmaya başladığı için forumda sabit bir başlık altında yardımlaşma konusunu toplamaya karar verdim.. God of war ile ilgili takıldığınız yerleri buradan sorarsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz..
Back to top
Big_Turk
1 Temmuz 2009 18:47
Message #2

Active participant
  • 51

Alıntı , xp09

şu buz oda warya ateş kuşu war ortada olmuyo şekilleri yapıorm ama kuşu döndüremiyorum kuşun yanına gidince r1 çıkıo basınca kuşun ağzından ateş çıkıyo ama dönmüyo

O odada tavanda asılı buzlar var o buzları kırdığın zaman bir adet aynaya ve odanın çeşitli yerlerindeki ışıklara ulaşacaksın daha sonra o düzenek hazır hale gelecek..
Back to top
tapanlee
18 Temmuz 2009 18:06
Message #3

Participant
  • 34

Group: Üye
Registration: 17.07.2009
God OF War 2 de tryphonun gozunden oku aldım.Gittim adamı ateşe düsürdüm titan gücünü verdi sağda gozukuo.Herneyse ilerledim bi kapı var üstünde sağdaki simgenin aynısından var o kapıyı titan gucunu aktif hale getirp kırcaz titan gucunude aktif hale getirmek icin r3 + l3 dio ben r3+l3 e basıorm ama bise oldugu yok titan gucu aktif hala gelmio sorun nerde acaba biseyimi yanlıs yapıorm :S
Back to top
Big_Turk
18 Temmuz 2009 19:39
Message #4

Active participant
  • 51

L3 + R3 Tuşları kolun üzerindeki analog tuşlarına basıyorsun dimi.. Bunlara bastığın zaman Kratos yanmaya başlar ve kapıya bi kaç kere vurarak kırabilirsin.. eğer tuşlara bastığındatitan açılmıyorsa ya oyun kolunda bir sıkıntı var demektir.. oyun hakkında hiç bir yerde bu tarz bir hata ile karşılaşmadım.. kolu değiştirerek denemeni tavsie ederim..
Back to top
tapanlee
18 Temmuz 2009 19:42
Message #5

Participant
  • 34

evet analog tuslarının ustune basıorm ama bise olmuo cafeden bi kol alıp getircem denicem olmassa oyunun orjinalini alcam olmassa psyi satarım :) gider internet cafede oynarım artk napalım
Back to top
tapanlee
18 Temmuz 2009 19:43
Message #6

Participant
  • 34

yardımların icin saol üstad
Back to top
tapanlee
18 Temmuz 2009 19:51
Message #7

Participant
  • 34

o yere kadar benim kolla gelim. o yere gelince değiştirim gecim sonra geri benim kolu takim ole yapsam olurmu ?
Back to top
Big_Turk
19 Temmuz 2009 12:08
Message #8

Active participant
  • 51

olur fakat oyunun ilerleyen yerlerinde daha çok titan kullanacaksın sürekli kol değiştirmen lazım.. bunuda dikkate al..
Back to top
tapanlee
20 Temmuz 2009 20:26
Message #9

Participant
  • 34

ya benım kolda bi sorun yokmus r2 fln ole bi tusa bastım r3 ile l3 e bastım titan gucu aktif oldu bende anlamadım ama oldu :)) kac gündür olmuodu ndnse bugun oldu
Back to top
tapanlee
21 Temmuz 2009 13:35
Message #10

Participant
  • 34

ya biyerde daha takıldım ben. atlı bi adam var beni sürüklüo biyere goturuo herneyse oldürdüm onu gittim medusa kafası vardı bi kapıda gidince oraya taş yapan yeşil bişe cıkarıo yanında yol vardı ordan gittim herneyse ilerledim bi odaya girdim mor 3 baslı kopek var onu öldürdüm kopegin icinden kolluk cıkardı taktı kendine odada cıkacak bi yer yok orda bi kol vardı cektim duvardaki iskelet kafası ates atıo sureklı orayı gecemedim ya gece 3.5 du yattım :S anca bu kadar anlatabldm anladıysanız yardımcı olablrmsnz :)
Back to top
Big_Turk
21 Temmuz 2009 13:42
Message #11

Active participant
  • 51

o kolu çekip tam ateşin düştüğü yere koşacaksın ateş sana vuracakken koruma tuşuna basıp o köpeğin ağzından aldığın GOLDEN Fleece ile ateşi geri yansıtacaksın. duvar kırılacak.. bully

Hatta buda nasıl geçeceğinin tam videosu :)

http://www.youtube.com/watch?v=vDa_XvNXIPM

Message was edited by Big_Turk - 21 Temmuz 2009 05:44
Back to top
tapanlee
23 Temmuz 2009 13:53
Message #12

Participant
  • 34

yaptm herşeyi. döndüm dolsastım eski yere qeldim hani bi heykel gozunden mavi bi ısık cıkarıo onu yansıtıp geciorz baska biyere bu seferde baska bi heykel aynısını yapıo. görünmez adamı öldürdüm kalkan verdi kalkanı gidip heykele taktm. ortada bi kol var onu cekince arkadaki yer havaya kalkıyo o heykeli koyacak sadece 1 yer var oraya kattım yan tarafına bise katılmıo katılmıo ve katacak bisede bulamadım. 1 saat ugrastım yinede gecemedim :s bikere daha yardımcı olablrmsn ya cok kafa şişiriyorum bende k.bakma ltfn (:
Back to top
Big_Turk
24 Temmuz 2009 00:06
Message #13

Active participant
  • 51

:) o heykele kalkanı taktıktan sonra o düzeneği yukarı kaldıracaksın ve düzenek aşağı inmeden hızlı şekilde yukarı çıkacaksın ışının önüne geçip koruma tuşuna basacaksın golden fleece ile ışınları geri yansıtacaksın.. bu şekilde..
Back to top
tapanlee
24 Temmuz 2009 11:31
Message #14

Participant
  • 34

1 saat uqrastım aklıma bile gelmedi gülesim gelio ya :)) yardımların icin cok saol bitircem ben bu oyunu baska yolu yok :)
Back to top
tapanlee
14 Ağustos 2009 10:27
Message #15

Participant
  • 34

ben bu oyunu bitiremicem galiba :) yine bi sorun daha ya şimdi gectim orayı mor kuşun ölüsünü büldüm onda saplı olan silahı aldım herneyse gectim orayı hep r1e bastıqımız yer var ordan oraya zıplıo falan filan orayıda gectim en sonda bi köprü var karşıya gececek yer yok altındada bi kus var orayı gecemedim
Back to top
Big_Turk
14 Ağustos 2009 11:23
Message #16

Active participant
  • 51

winked evet şimdi god of war 2 nin en büyük problemi ile karşı karşıyasın.. God Of War 2 köprü Problemi.. Detaylara Buradan bakabilirsin..
Back to top
tapanlee
14 Ağustos 2009 18:22
Message #17

Participant
  • 34

baska bi cd ile deniyim bakim olcakmı :) arkın vardı allahm ya bu oyunu bitirmek bana haram oldu artk xD
Back to top
tapanlee
14 Ağustos 2009 20:46
Message #18

Participant
  • 34

şöyle yaptm başka bi cd taktm koprunun basında savelemistim ztn koprunun sonuna gittim kus yukarı cktı kratosla muhabbet ettiler biraz :) sonra kuş tuttu bunu analog hareketleri cıktı ekrana 2 sinide yaptm ama yinede aşağı dusup oluorm :)) napcam burda sorun bendemı cd demi ps de mi xD
Back to top
Big_Turk
15 Ağustos 2009 11:10
Message #19

Active participant
  • 51

o hareketleri hızlı ve doğru şekilde yapman gerekiyor. yoksa ikinizde mortingen:) hızlıca o hareketleri yap İcarus un kanatlarını kopart oyuna devam et..
Back to top
Big_Turk
15 Ağustos 2009 17:39
Message #20

Active participant
  • 51

:) bu konu üzerindeki attığım 2. mesajdaki arkadaşta senin takıldığın yerde takılmıştı.. tavandaki buzları kır gerisini çözeceksin..
Back to top

« · God Of War · »
Quick response Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.