Haberler
![]() ![]() |
| tapanlee |
Message #21
|
| Participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 18 Registration: 17.07.2009 ICQ:-- |
kırmıstım zaten ama o aynayı oraya getirmeyi akıl edemedim :) sonunda zafer benim oyunu bitrdim |
| tapanlee |
Message #22
|
| Participant
kırmıstım zaten ama o aynayı oraya getirmeyi akıl edemdim sonunda oyunu bitirdim allaha sukur |
| tapanlee |
Message #23
|
| Participant
gow 2 de savelediqim yer acılmıo :S sorun ne olabilir |
| Big_Turk |
Message #24
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Oyun rip versiyonsa , :) ek modüllerin kullanıldığı yerler saveden açılmaz.. Mesela challange of titans görevleri gibi.. |
| sonet |
Message #25
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 29.08.2009 ICQ:-- |
ben zeusta kaldım zeusa vurup kılıcı saplayıp kayayı vuruyorum adama tekrar şimşek fırlatıyor tekrar vuruyorum yine eskisi gibi kılıcı elimden alıp bu sefer etrafında dolaşan parşa parça şimşekler koruyor vurunca banada şimşek çarpıor ve enerjim gidiyor, nasıl haklıyacam bu zeusu bilen varmı |
| Big_Turk |
Message #26
|
![]() Active participant
Golden Flecee ile yansıtıp vuracaksın.. zeusta büyük taktikler aramayın derim.. tek yapmanız gereken küçük küçük vurup enerjisini götürmek.. |
| tapanlee |
Message #27
|
| Participant
gow 2 yi adam akıllı oynayablcegm bi cd warmı ????? ama :) |
| Big_Turk |
Message #28
|
![]() Active participant
Yok :) 8 gb olan bir dvd ile oynayacaksın.. Tek çözüm bu full sürüm olacak yani |
| tapanlee |
Message #29
|
| Participant
bu oyunun orjinali ne kadardır acaba? onu alsam |
| Big_Turk |
Message #30
|
![]() Active participant
:) orjinalide çok zor bulunuyor.. En iyisi biraz araştıam yapmak orjinalini bulursan arşivlik bir oyun olduğu kesin.. |
| tapanlee |
Message #31
|
| Participant
bu 8 gblik dvdyi nasl bulcam ne dicem adama abi bole bole 8 gblik falan xD off |
| Big_Turk |
Message #32
|
![]() Active participant
Senden önce muhakkak soran olmuştur :) eğer adamda daha önce sattıysa hiç sıkıntı olmadan alabilirsin |
| tapanlee |
Message #33
|
| Participant
gow1 ile gow2 oynadm ama bide God of War Chains of Olympus varms bu ne ayrı bi serisimi ? |
| Big_Turk |
Message #34
|
![]() Active participant
psp İçin üretilmiş olan serisi, playstation portable varsa oynayabilirsin.. |
| GoWordus |
Message #35
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 7 Registration: 19.01.2010 ICQ:-- |
Merhabalar, en son yazı yazalı uzun zaman olmus ama yeni topik acmaktansa burdan soriyim dedim. Şimdi benim sorunum Şu buzlarla kaplı oda ve ortadaki kartal "Garden Of The Gods" tu heralde Açıklamadaki gibi tavandaki buzları kırıp aşşagıdaki kartaln arkasındaki kolu çekip aynanın oldugu odayı erittim ve diger yanındaki odayı eritmek icin kullandım bi yaratık cıktı kafasına bıcakları soktum kutuyu aldım Veee simdi gelelim şekillere.. Açıklamadaki gibi; """" Üst Tarafı Yöneten Kol: Geriye doğru 6 şekil geçene kadar çevirin. Orta Tarafı Yöneten Kol: Geriye doğru 4 şekil geçene kadar çevirin Alt Tarafı Yöneten Kol: İleriye doğru 11 şekil geçene kadar çevirin """"" Yaptım ama yok anlamsız şekil çıkıyor Asıl bulmamız gereken şekil ney onu anlamadım. Çeyrek ay mı yarım ay mı O bakır tabaka gibi şeymi hepsini yaptm ama yok yokk yokkk :S Baska napyım siz soyleyim arkadaslar.. |
| Big_Turk |
Message #36
|
![]() Active participant
:) genel yardımlaşma bölümünden yazman çok daha makbul... O bölümde açıklamalara bakmadan kendin karar vermen lazım zaten o bölüme inip şekilleri incelediğin zaman 3 parçaya ayrılmış olduklarını göreceksin onları sağa sola çekerek doğru şekilleri bulduğunda düzenek aktif olacak.. |
| nelsonalonso |
Message #37
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 23.01.2010 ICQ:-- |
ben gow 1de 1 colde bir devin ustune cikiyorsun onun icinde bir daga girdim orda bir kitap vardi onu okudum ve onumdeki kapi acildi sonra ilerleyince bir kapidan girdim orda bir havuz vardi yuzup karsiya gectim orda 2 tas vardi cekip birlestiriyosun ve karsiya kafatasinin oraya gidiyor isik ama kafatasina birsey olmuyor taslarin icindeki kolu cektim ve o kafatasinin yaninda bir kol cikti cevirince oldugum yer dondu bir kapi geldi bir daha cevirdim ve bir kapi daha cikti orda bana yeni bir kilic gibi birsey verdi daha sonra bi yere girdim ve orda kaldim adamlari ve gorgonlari oldurdum ve altta indim orda bir kalkan aldim bir kapiya koydum ama diger kalkani bulamadim ve orda donen bir kapi vardi onu napicam simdiden tskler |
| Tom |
Message #38
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
God Of War 1 Tam Çözüm Linkinden kaldığın yeri inceleyebilirsin.. Kaldığın yerde şunu yap geç diyemeyiz o çevirdiğin ışık pandoranın yüzüğü ve oyunda baya bi ilerlediktek sonra o yüzüğü kullanıyorsun.. Tam çözümü biraz incele yüzüğün nasıl kullanıldığını anlayacaksın.. |
| slr |
Message #39
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 15.03.2010 ICQ:-- |
Helliosun magarasında takıldım ne yapmam gerek gow 2 de PsP de oynuyorum bır turlu yolu bulamadım buyuk atın oldugu magara |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.