PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Åžu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aÅŸamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 ps2 HDD gormuyor, ps2 HDD gormuyor
bahan
22 Eylül 2009 11:05
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 21.09.2009
herkeze ıyı gunler arkadaslar benım sorun soyle en ufak ayrıntısına kadar anlatacam

BENIM PS2 DE HARDISKIMI BILGISAYAR GORUYOR WINHIPLE FORMATLIYORUM OYUN ATIYORUM HERHANGI BI SORUNDA GOZUKMUYOR GELIN GORUNKI PS2 DE MODBO CHIP YAZISINDAN SONRA SIYAH EKRAN GELIYOR DAHADA GELMIYOR MAKINA KESINLIKLE SAGLAM BASKA HDD DENEDIM CALSIIYOR SIZCE NEDENI NE OLABILIR ACIL BI YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM MAKINAM GOZSUZ OTOMATIK MAKINADIR
Back to top
Big_Turk
22 Eylül 2009 14:10
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
Yazdıklarından çıkan tek sonuç format seçeneğinin yanlış atılmasından kaynaklanıyor gibi, eğer mümkünün varsa hdloaderi bir cd ye yazdırıp gözü sağlam bir makinada hdloader ile formatlaman. Bu işlemden sonra oyunları atıp hdloader'ı kurarsan çalışacaktır..
Back to top
bahan
24 Eylül 2009 21:50
Message #3

Newbie
  • 17

Registration: 21.09.2009
galıba yazdıklarım tam anlasılmadı benım makınam gözsüz otomatık makına hardıskı gormuyor formatıda aynı dıger makınalrımdakı gıbı makınalarda sorunda yok sadece bu ıkı hardıskı gormuyor hardısklerde sorun olma sansıda cok dusuk wınhıp programında sorunsuz gorunuyolar attıgım oyunları falan gorebılıyorum
Back to top
Big_Turk
25 Eylül 2009 00:56
Message #4

Active participant
  • 51

o zaman tek neden kalıyor cihazın chip menüsünden hdd seçeneğinin devre dışı bırakılmış olması.. Playstation açılırken üçgen ve yuvarlak tuşlarına basılı tut, gelen menüdeki ayarları bu şekile getir..

Eğer botmode auto yaptığında olmazsa , dev1 dev2 gibi diğer seçenkleri dene..
Back to top
netricia
12 Mart 2010 18:49
Message #5

Newbie
  • 17

Registration: 13.03.2010
Arkadaslar benimde anlayamadigim bir sorun var ki soyle en iyi cip hangisi ve o cipe goremi hdd alicaz nasil formatlicaz hicbirsey anlamadim. Piyasada kac cesit cip var?
Back to top
Big_Turk
13 Mart 2010 05:22
Message #6

Active participant
  • 51

Senin sorduğun soruya göre 2 çeşit chip bulunuyor. Birisi modbo ve matrix chipleri diğeride DMS PRO 4 ler ikisi arasında ki fark hdd formatlaması ve sistem kurulumu ile alakalıdır. Dms 4 leri bulması zor ve pahalıdır. Türkiyede kullanılan en yaygın chip modelleri Matrix ve modbo chiplerdir. Hdd kurulumlarını sitedeki Ps2 hdd aparatı takmak konusundan bulabilirsin..
Back to top
zimpika
16 Eylül 2010 13:59
Message #7

Newbie
  • 17

Registration: 16.09.2010
slm arkadaslar aynı sorun bendede var ben formatlamadım hdd yı sadece bır harddiskten dıger hdd ye oyun transferı yaptım oyunların hepsını alamamıstım sonra tekrar taktıgımda bılgısayara hdd calısmamaya basladı lutfen yardım pls
Back to top
Tom
16 Eylül 2010 14:11
Message #8

Active participant
  • 51

Registration: 4.11.2009
Slm arkadaşım öncelikle sorularını ÖM den yazma,nedeni ise sorunu daha öncede yaşayan arkadaşlarda cevaplayabilir ve daha hızlı sonuç alırsın.Senin sorununa gelince forumdaki big_turk'ün önerilerini denemeni tavsiye ederim.
Back to top
zimpika
16 Eylül 2010 14:18
Message #9

Newbie
  • 17

Registration: 16.09.2010
tom dostum acelem vardı ondan om attım ıkıncısı soylenenlerın hepsını denedım ama yınede olumlu sonuc alamadım.
Back to top
Tom
16 Eylül 2010 14:32
Message #10

Active participant
  • 51

Registration: 4.11.2009
oO zaman arkadaşım vereceğim linkden yaptıklarını kontrol ederek tekrar bi gözden geçir daha ayrıntılı:http://www.playstationturk.net/ps2/ps2dokumanlari/1-playstationa-hdd-takmak-resimli-anlatjem.html
Back to top
avlamazcafe
24 Åžubat 2011 09:37
Message #11

Participant
  • 34

Registration: 24.02.2011
Bahan sorunun çözüldümü, aynı sorunu yaşıyorum ama çözemedim bende, bilen varsa yardımcı olabilrmi arkadaşlar
Back to top
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.