|
|
![]() ![]() |
| esackes |
Message #1
|
| Newbie
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 7 Registration: 29.09.2009 ICQ:-- |
merhaba: cihazlarımın gözleri olmadığından, harddisklere kendi hazırladığım hdloaderı memory card ile yüklemek istiyorum. yardımcı olur musunuz? yanlış anlaşılma olmasın: hdd oyunları açan cd ve memory cardlarım var, cd'den otomatik açma yüklemesi yapabiliyorum, ama benim isteğim bu işlemi cd'den değil memory carddan yapabilmek. |
| esackes |
Message #2
|
| Newbie
hallettim zor oldu, yardım da alamadım, sanırım herkes meşguldü bu aralar. yine de teşekkürler. |
| Big_Turk |
Message #3
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Sitedeki HdLoader Yükleme Çalıştırma konusundan gerekli hd loaderi indirin. İndirdiğiniz iso dosyasının içerisindeki BOOT.elf dosyasını kendi hazırladığınız BOOT.elf dosyası ile değiştirin. ( Büyük harf olmasına dikkat ) + Aynı paket dosyasını alcholl 120 yada nero ile İSO dosyası yapıp hdd nize gönderin Konudaki Setup işlemlerini takip edin. ve Yeni hdloaderiniz memory kartınıza yüklendi.. |
| esackes |
Message #4
|
| Newbie
benim sorunum o değildi ama sizin açıklamanız da birilerinin işine yarayacaktır elbette. benim isteğim cd'den yapılan otomatik açma işlemini, memory carddan yapabilmekti. yani dev2 modda hdd otomatik açıyor, bunu sağlamak için cdden 1 kerelik bir işlem yapıyoruz. bu işlemi cdden değil memory carddan yapmaktı, sonunda yaptım. |
| erkan.ilkay |
Message #5
|
| Newbie
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 1 Registration: 22.08.2009 ICQ:-- |
e baba bende onu yapmaya çalışıyorum ama sadece yaptım demekle olmuyor bi payaşıversen gerekli programlı versen resimli anlatıverirsen çok makbule geçecek biraz acemiyiz bu konuda |
| Big_Turk |
Message #6
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Bu Konuyu İncele.. buradaki işlemleri yaparsan memory kart üzerinden çalışan bir sistem hazırlayabilirsin.. |
| arda_83 |
Message #7
|
| Newbie
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 3 Registration: 15.11.2009 ICQ:-- |
arkadaşlar herkese selamlar öncelikle benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim hd loaderi iso yapıp imajını dvd ye en düşük hızda yazdırdım sorunsuzca gözü çalışan bir ps2 ye taktım ama ps2 dvdyi okumadı ve hata verdi amacım hd loaderı memory karta kopyalayıp daha sonra hddli bir ps2 nin hdd sine atmaktı ama daha işin başınta sorunla karşlılaştım niye okumadı makina yardımlarınızı bekliyorum ayrıca hdloaderi başka bir şekilde hdd nin içine atabilirmiyim naladığım kadarıyla hdd li makinanın içindeki hd loader silinmiş modpo chip yazısından sonra oyunların olduğu ekran bir türlü gelmiyor ve ekran kararıyor yardımlarınızı beklyorum herkese saygılar.... |
| jazzz26 |
Message #8
|
![]() Participant
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 12 Registration: 10.09.2010 ICQ:-- |
kardeş şunu nasıl yaptın bizede söle |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.