Haberler
![]() ![]() |
| ironer |
Message #1
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 3 Registration: 14.11.2009 ICQ:-- |
Merhabalar , PS3 almayı düşünüyorum yılbaşında , öyle aman aman oyun düşkünü değilim.Ama kuzenimde xbox vardı, nba oyununu oynadım ve çok beğendim.Bir konsol almaya karar verdim.Hangisini alacağıma karar vermemde en büyük etken ps3 için çıkan oyunların daha başarılı olması etkili oldu.özelliklde de gow3 ve uncharted 2 oyunlarını çok merak ediyorum.Bu sebeple aranıza katıldım. |
| Big_Turk |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
İroner hoşgeldin :) Ps3 kesinlikle doğru bir karar.. her ne kadar xbox konsolunda artılar bulunsada ps3 e özel oyunlar her zaman aradaki farkı korumaya yetecek seviyede.. Tekrar hoşgeldin.. |
| mucher96 |
Message #3
|
| Active participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 30 Registration: 12.11.2009 ICQ:-- |
Bence XBOX 360 Çok Daha Uygun.Çünkü Ps3 Lerin Fiyatı Hem Daha Pahalı Hemde Ps3 Lerin Oyunlarını Çok Daha Zor Bulursun.Ben Bir Kez Daha Düşün Derim |
| ironer |
Message #4
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 3 Registration: 14.11.2009 ICQ:-- |
80 GB ps3 ümü geçtiğimiz hafta aldım.yanında kill zone 2 ile birlikte. evde internet bağlantım olmadığı için şimdilik multiplayer oynayamıyorum.Uncharted 2 , ve Assassin Creed 2 yi aldım.Onlarla idare ediyorum. Dün sitede okduğum "sarı ışık" sorunu ne zaman başıma gelecek diye merakla beklemeye başladım |
| Big_Turk |
Message #5
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Alıntı: mucher96 ence XBOX 360 Çok Daha Uygun.Çünkü Ps3 Lerin Fiyatı Hem Daha Pahalı Hemde Ps3 Lerin Oyunlarını Çok Daha Zor Bulursun.Ben Bir Kez Daha Düşün Derim Konsol seçimi eğer playstation ailesinden gelmiyorsan gerçektende çok zor bir seçim.. Xbox 360 da çok kaliteli oyunlara sahip bir konsol ama exlusive oyunlar bakımından sony nin ps2 den gelen bir gücü var.. Bunuda god of war metal gear solid , uncharced gibi oyunlarla farkı koruyor.. 80 GB ps3 ümü geçtiğimiz hafta aldım.yanında kill zone 2 ile birlikte. evde internet bağlantım olmadığı için şimdilik multiplayer oynayamıyorum.Uncharted 2 , ve Assassin Creed 2 yi aldım.Onlarla idare ediyorum. Dün sitede okduğum "sarı ışık" sorunu ne zaman başıma gelecek diye merakla beklemeye başladım İnşallah hiç karşılaşmazsın :) Sağlıklı kullandıktan sonra bir problem olamaz. |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.