|
|
![]() ![]() |
| enss |
Message #1
|
![]() Newbie
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 3 Registration: 15.11.2009 ICQ:-- |
Arkadaşlar ps3 almam için annemi vcd film izlenebiliyor diyerek ikna ettim :) ama şimdi vcd filmleri takıyorum (orjinal) ama göstermiyor filmi.Dat formatını desteklemiyormuş ps3.Dat formatını mp4 e felan çevirmeden nasıl izleyebilirim ps3 için bole bi program felan varmı acaba yardım ederseniz sevinirim annem başımın etini yiyor :D |
| Tom |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 1 ![]() Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
Ps3 gibi optik okuyucusu çok narin bir cihazda vcd film izlemek zaten yanlış olacaktır ki sony bunun için vcd desteği konmadığını düşünüyorum malum optik okuyucuyu çok yoruyor dvd oynatabilirsin ama vcd oynatman şimilik zor. Message was edited by Big_Turk - 16 Kasım 2009 00:29 |
| murat5985 |
Message #3
|
![]() Newbie
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 3 Registration: 21.11.2009 ICQ: |
vcd formatındaki filmleri ps3 te izlemen için divx yada xvid yada mpeg ve bunun benzeri formatlara çevirmen gerekiyor netten dönüştürücü bir program indirmen gerekli ben bu şekilde bu sorunumu çözdüm ve paşalar gibi izliyorum (quick media converter)bu program tam sana ve bana göre ben bunu kullanıyorum... |
| Big_Turk |
Message #4
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Sanırım arkadaşın sorusu , direk vcd izleme üzerine.. malesef Tom unda dediği gibi şimdilik böyle bir imkanın yok fakat Murat5985 in dediği gibi convert edip izleme şansın var.. :) Bunun için bir program ismide ben vereyim İmtoo Mpeg Encoder.. Bir çok video formatını destekliyor.. |
| enss |
Message #5
|
![]() Newbie
cevaplarınız için teşekür ederim :) |
| arda_83 |
Message #6
|
| Newbie
arkadaşlar çok önce açılan bi konu ama yine de yorum yapmak istedim belki benim gibi şimdi okuyanlar olabilir bilgilenmeleri açısın dan vcd dvd gibi filmleri direk cd yi takıp izlenmesini hiç bir elektronikci ve playstation servisleri onaylamıyor bunları bir usb bellek ve benzeri aparatlarla hdd sine atarak izlenmenisi tavsiye ediyorlar tabi dönüştürerek ps sevenlere duyrulur saygılarımla..... |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.