PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Åžu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aÅŸamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 Smackdown Vs Raw 2010 Sorunu.Acil Yardım !!!, Smackdown Vs Raw 2010 Sorunu.Acil Yardım !!!
Uchihaİtachi
27 Aralık 2009 08:33
Message #1

Newbie
  • 17

Group: Üye
Registration: 12.12.2009
Arkadaşlar oyunda kariyel yaptıgımız bir bölüm varya orda yeni bir adam açtım.Adına defatul diyo bide 4. mü 5. mi ne maçı bir türlü biteremiyorum.Ring ten atma oyunu adamları atıyorum ama sonraki adam gelmiyo :S napcam ya bu 2 sorunuma acil cevap verirseniz çok mutlu olurum.Oyun başlıyor gördügüm adamı dövüp sahadan atıyorum ama sonra yeni adam gelmiyo dövüşüne kazandın demiyo çok canım sıkılıyo.Oyun orjinal cd bu arada kaçak falan degil ondan kaynaklanmıyo yani.Acil yardım edin nolur....
Back to top
Big_Turk
27 Aralık 2009 10:25
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
( Oyunu oynamadan yazıyorum )

Belirttiğin bölümün başında ekstra bir özellikle yada bir hareketle ring dışı atman gerektiği yazıyor olabilir tabiki bu bir varsayım ama bu şekilde bir hata garip..
Back to top
Uchihaİtachi
27 Aralık 2009 10:43
Message #3

Newbie
  • 17

Registration: 12.12.2009
Bide maçları kazanınca sonunda kazanan adı yerine default(Bilinmeyen) yazıyo :S Omaçta kaldım ilerliyemedim gitti bi türlü ya ring ten atıyorum adamı maç ta bitmiyo adamda gelmiyo 40 dk bekledim yine gelmedi çok sıkıcı yardım edin lütfen ya
Back to top
Big_Turk
27 Aralık 2009 14:59
Message #4

Active participant
  • 51

Registration: 19.07.2008
İtachi mesajlarında tamamını farklı renk ve kalın yazmak site kurallarına aykırı bunu belirteyim.. fellow

Sanırım oyunun istediği ekstra bir özellikten dolayı bunu yapıyor dediğim gibi oyunu daha önce oynamadım ve kesin bişey söyleyemiyorum.. Bölüm başında yazan bir görev ( Objective ) tarzı bir mesaj varsa buraya yazabilirsen cevap vermeye çalışalım..
Back to top
Korsan
10 Ocak 2010 12:01
Message #5

Active participant
  • 51

Registration: 5.08.2009
Cevaplarını vermek isterim ama sorularını anlamıyorum :D. Sadece:

Bide maçları kazanınca sonunda kazanan adı yerine default(Bilinmeyen) yazıyo :S Omaçta kaldım ilerliyemedim gitti bi türlü ya ring ten atıyorum adamı maç ta bitmiyo adamda gelmiyo 40 dk bekledim yine gelmedi çok sıkıcı yardım edin lütfen ya

bunu anladım. Sanırım kendi adamını yarattın. Bunu Creat > Create a Superstar > Edit kısmında güreşçini değiştirebilirsin. Sanırım Finalize kısmında bi yerde defaultu değiştirme kısmı vardı.

Diğer sorunlarını da biraz daha açarsan cevabını veririm.
Back to top
beatbox91
4 Eylül 2010 04:10
Message #6

Newbie
  • 17

Registration: 4.09.2010
adamın ismi yaratıgın da en son ismini yazıyon bi tablo geliyo işte orda en üsten 3 kısım da adamın yendigin de ne isim cıksın diye oraya yazıyosun aynı ismi bi daha yazcan oraya yaz görürsün
Back to top
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.