PlaystationTurk.Net

more

Kategori

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

• Kimler Online

• {online}

Reply
 ps2 hdd memory kard gözsüz
osi531
28 Ocak 2010 03:50
Message #1

Participant
  • 34

Group: Üye
Registration: 28.01.2010
arkadaşalr siteden araştırmayı yaptım buldum da ama gözlu olan için ben şimdi benim ps2 var hdd li gözsuz ben 6 yıldır makıneyi kullanmıyordum çünkü oyun atamıyordum daha 2 gön önce arştırdım bu siteden ve yaptım oyunları atıyorum çalısıyorda god of var , matrix,coll of duty vb. ama wining elevin 2010 u açmıyor siteden araştırdım buldum birde wining elevin 7 yükledim oda acmadı acmadı derken yanı yazılar geliyor oyun acılmıyor arkadaşın biri yazmış koldakı analoğ düğmesine acıp kapatırsan olur demiş denedim winigelvin7 de çalıştı ama wining elevin 2010 acılmadı hdloder eski olabilir denmiş sitede .yanı 6 yılda hdloder yazılımının gelişmişleri çıkmıştır buldum indirdim fakat onun anlatımını ps2 hdd li ve gözlü olan için anlatım yapılmış benim göz çalışmıyor bunu nasıl yükleyebilirim (iso olarak atmak olabilirmi hdd ye)
birde wining elvin2010 neden çalışmamıştır yardımlarınızı bekliyorum

ha unut madan dün uefa 2005 ti heralde denemek için yükledim onu açtı mod3 te çalıştırdı şaşırdım wing 2010 olmuyoe saçma ???
Back to top
Big_Turk
28 Ocak 2010 04:47
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
:) mantığı anlamışsın.. yapman gereken tek şey iso dosyasını hdd ye atıp normal loaderinden yüklemesini memory kart üzerine yapmak.. Bu Konudaki anlatımı ve yorumları okumanı tavsiye ederim.. Senin gibi bir çok arkadaş bu problemden sıkıntı yaşamıştı yararlı olacaktır..

son olarak winning eleven hatasıda yüksek ihtimal hd loaderden kaynaklanıyor.. Hdloader 8c kurduğun zaman çalışması lazım.. Verdiğim linkteki hd loaderi kurabilirsin..

Message was edited by Big_Turk - 28 Ocak 2010 12:48
Back to top
osi531
29 Ocak 2010 01:13
Message #3

Participant
  • 34

no Arkadaşım dediğini yaptım hani iso olarak hdd ye attım verdiğin konuyla ilgili hdloaderi yükledim herşey güzel burayakadar. fakat çalıştırdım kurulum yeri geldi geldi ama instıll dedim sistem gonfıg gibi bişeyler yazdı yüklemedi. Bende düşündum ki önceki hdloderi kaldırmam gerekir diye (hani yüklüya bir sonrakını yüklemez diye bazı şeylerdede öyle olurya)
anasını satım nevar ne yok sildim hemen aklıma geldi ki be aptal hdd bidaha nasıl acacan evet aynenn ps2 doğal olarak köşeye koydum acılmıyor. oturduğum yerolarakta tamırcı yokzatı merkeze gidecen orda attıracan nerde bulursan.

ama düşündüm ki playstation slonuna giderim orda memory kartı takarım senin dediğin programı iso olarak memory karda yüklerim olmaz mı acaba .
Back to top
Big_Turk
29 Ocak 2010 04:47
Message #4

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
evet herhangi bir dvd okuyucusu çalışan ps2 den tekrar cihazını çalıştırabilirsin yapacağın çok basit. En yavaş hızda verdiğim dosyaları dvd ye yada cd ye yazdır. 1x hız yeterli. Daha sonra dvd okuyucusu çalışan bir cihaza tak ve memory kartına gerekli loaderi yükle. Sonrası kendi cihazına gittiğinde cihazı R1 tuşuna basarak aç yeni loaderin karşında.. bu şekilde çalıştırabilirsin.. Aynı hataya bende düşmüştüm :) elimde sağlam loader olmadan hdd ki loaderi kaldırmıştım ve sonuç aynıydı..
Back to top
osi531
29 Ocak 2010 06:07
Message #5

Participant
  • 34

mrb konulardakı hdloderi indirdim kalıbı cd yazdırdım ora tamam övle paydosunda gittim bir ps2 salonuna gittim orda slim bir ps2 gözlu hdd siz (sade cipli bir makıne) oturdum memory kartı taktım sonra cd taktım okudu beyaz ekranla yazılar geldi hdd sistem eror dedi okadar başkada birşey yapamadım.
Acaba gözlü ve hdd sistemli bir makıneye takmam lazım yoksa yanlış hdloaderi mi indirdim ama başkada vokk ki sitede bide son versiyon die var onuda denemedim ki yuespiden denemeye calıştım benim
birde vereceğim ldosyalar demişin yok koyamadın heralde mi yıksa benmi göremedim peki neden yazdırma işleri en az hizda yapılıyor kı?
Back to top
osi531
1 Şubat 2010 13:22
Message #6

Participant
  • 34

eyvalah kaardeşim sorunu çözdum başkayerdeki link işimi gördü
Back to top
arda_83
27 Ağustos 2010 09:12
Message #7

Newbie
  • 17

Registration: 15.11.2009
arkadaşlar herkese selamlar saygılar öncelikle, hazır konu açılmışken bende bir soru sormak istiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim hdd li bir ps 2 var bu hdd nin içindeki oyunları bilgisayarıma almak istedim ve winhiip programıylada bu oyunları bilgisayarıma kopyaladım kalıp (imaj) olarak buraya kadar bir sorun yok : ps2 hdd sini bilgisayardan çıkarıp ps2 ye takdığımda
modpo chip yazıyor ve oyunların olduğu bölüme gelmiyor bir türlü
bu hard diskin hdloaderı mı silindi yoksa boot dosyası mı silindi sorun nedir anlayamadım (ps2 lazer arızalı bu arada )
yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür edrim herkese saygılar
Back to top
Quick response Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.