|
|
![]() ![]() |
| osi531 |
Message #1
|
![]() Participant
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 17 Registration: 28.01.2010 ICQ:-- |
[font=Arial Black][/font] herkese selamlar arkadaşlar yardımınızı bekliyorum sıkıntım good of war 2 ve Shadow Of The Colossus bu oyunları oynayamıyorum sitede oraştırdım herşey güzel fakat ben hd loaderin 8c versiyonunu yükleyemiyorum sorun nerde ve hdloaderin son sürmünü yüklersen sorunun hallolacağını soyluyolar . sistemim : göz yok, hdd 80 gb ,memory card 8mb ve sistemim mmc acılan sistem R1 bailitutup açılan var güzel oyunlarım garnturismo 4,devil mcray 3 blek,mercanire vb. sorunsuz oynuyorum ama o 2 oyun yok ve ps2 nin engüzel oyunlarıdır. hdloader8c siteden indirdim isosunu aldım winhiple hdd ye attım mod felan istiyo ama yapıyom gene aynı siyah ekran acaba gözlü ps2 bulup benim mmc gerekli şeyleri mi yuklicem yoksa varmı bişeyler başka programlarıda denedim onlarda aynı takılıyo siyah ekran oo elf dosyasımı nedir ondada aynı. bi care sizlersiniz daha önceden sıkıntımı gene sizler çözdunuz. Hepınıze saolun |
| Big_Turk |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
sorunun şu, loader loader içerisinde çalışmaz yani , cihazdaki loaderi değiştirerek çalıştırman gerekiyor.. sen 8c yi ne kadar loaderden seçip çalıştırsanda siyah ekranda kalacaktır. Bunun için yapacağın işlem basit. god Of war 2 Hdd de çalıştırma konusundan loaderi indirip cihazın içerisine oyun atar gibi at. Daha daha sonra bunu çalıştırdığında o konudaki yönergeleri takip et , loaderin yüklenecektir. |
| osi531 |
Message #3
|
![]() Participant
ozamn yani bende olan looderi silip gözlu bir ps2 den god of var bölümündeki hdloaderi yüklicem ok. mmc deki bütün bilgileri silmiştim ps2 açılmiyodu doğal olarak yardım istemiş tim sizden gene fakat ay nı olacak tabi gene denicem, konudaki hdloaderi indirdim cd iso olarak attım gözlü ps2 ince kasa buldum cd taktım sonra mmc yi hdd sistem felan deyip hata verdi bu işlemi yap diyosun ama gene aynı olacak. kurduğum hdloaderide başka siteden aldım olmayınca mecbur bitanesi cd yöntemiyle mmc ye yükledim oldu ama 3.4 tolga soft kafeler için sistemler felen yazıyo açılışta. denicem gene dediğinizgibi bakalım ama ayrı bir sorum olcak hdloade hdloader icinde çalışmaz dion peki ben indirdiğim hdloader inceledeiğimde kurumyapan yani 3.4 olan içinde bisuru dosya var 8c olanda 2 dosya şimdi yüklü olan hd loaderi silerssem 8c yüklemeye calışırsam zannetmıyorumki yüklensin |
| osi531 |
Message #4
|
![]() Participant
ha buarada unutmadan evet god of vardaki hdloaderi oyungibi atıyorum çalıştırıyorum calışıyor ama ben mudale edemiyorum ki kendi işlemini yapıyor bişeler yazıyor sonra kendi kendine kapanıyor. başlatıyorum tekrar ama olmuyor gene aynı sürüm 3.4 veya god of var çalışmıyor bu konuda biyardım etsen ayrı etten yardımların için teşekürler Big_Turk |
| Big_Turk |
Message #5
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
tam emin olmamakla beraber sanırım son yazdığın mesajda hdloaderin hdd ye kurulduğunu varsayıyorum.. cihaz açılırken "O" ve "üçgen" tuşlarına basık tut. Eğer chipin matix yada modbo ise chip menüsü karşına gelecektir.. Boot bölümünü dev1 yada dev2 yaparak cihazı çalıştırmaya çalış. Eğer bu şekilde açarsa sanırım yüklediğin loader devreye ootmatik olarak girecek ( R1 tuşuna basmadan) ve hdloader 8c yüklenecektir.. |
| osi531 |
Message #6
|
![]() Participant
üstad dediğini yaptım yuvarlak ve üçkene basılı tuttum ve bi menu geldi daha ilk defa böyle bişey gördüm . dediğini de yaptım dev1 vardı dev2 yoktu valla tabiki dev1 yaptım start ile save ettim ve yeniden başlatınca ne mmc den acıldı ne hdd den brosve ,sistem yazan normal ekran geliyo ne yaptıysam başlamadı yani öyle kaldı nerde hata olabilir chip matrix diye tahmin ediyom 7 senelik makıne unuttum valla pekte kurcalamayınca. takıldım bugun mmc formatlayıp tekrar ps2 salona gidip mmc ye hdloaderi yüklicem. bildine |
| Tom |
Message #7
|
![]() Active participant
Reputation: 1 ![]() Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
sanırım senin chip modelin eski olduğu için hdd den boot desteğin yok gibi görünüyor.. Dev2 desteği yoksa muhtemelen durum bu.. O zaman yapacağın senin dediğin gibi memory kartı sıfırlayıp sitede bulunan HDloader 8c versiyonlarından birisini cd okuucusu çalışan bi cihazda memory karta kurmak ve cihazın ayarlarını O Üçgen tuşlarına basarak eski ayarlarına alıp 8C de kullanmak... |
| osi531 |
Message #8
|
![]() Participant
doğrudur ps2 alalı oldu 6,7 sene 2 sene oynamışımdır sürekli göz bozuldu hdd sisteme geçtik ozamanlar ne hdd bilgisayardan oyun yükleyebiliyoduk nede mmc ye, ozaman bilgisayara geçtim 4,5 senedir köşede duruyodu araştırdım yaptım şimdi oynuyoz. doğrudur eski heralde herşey güzel de 8c yükleyemıyorum ya başka siteden iindirdiğim hdloader ancak kuruluyo mmc ye gözlü ps2 den sizin sitedekilerin hic biri kuramadım neden onuda bilmiyom aynı şeyleri yapıyom ama nafıle kısaca 8c yükleyemıyorum. |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.