PlaystationTurk.Net

more

Kategori

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

• Kimler Online

• Şu An Çevrimiçi Olanlar:
    Üye: 0
    Yok.

Arama Motorları: 3
    YandexYahoo
    MSN

Ziyaretçi: 22
    Toplam: 25
    PlaystationTurk.Net®

Reply
 ps2 cip sistem sorunu acill yardım ?
osi531
20 Şubat 2010 04:19
Message #1

Participant
  • 34

Group: Üye
Registration: 28.01.2010
arkadaşalr sorunum şu daha önceden açtığım konularda arkd. yardımcı olmuşlardı fakat takıldım şiyle o ve üçgene aynı anda basılı aç dediler makıneyi o şekilde açtım ve sistem geldi bana orda dev2 yi buldediler 9 tane başlık verdı hangisinde bilmiyordum bende deneme yaptım hepsini ayarlarına bakarak dev1 buldum dev2 yoktu dev1 olarak kaydettim ve reset attım makıne hdd gecemiyor yanı R1 işe yaramıyor naaptım hangi ayarı boz dum acaba eski ayarlarına getirmeye calıştım ama olmadı gne biyerde yalış yaptım BOOT MODE DEV1 Yaptım ve bidaha acamadım Big_Turk bi yardımcıol sen demiştin şimdide açamıyorum makıneyi Ana ekran ve brosve yeri geliyo acaba mmc deki hdloaderden mi diye düşündüm sildim hepsini ve tekrar yükledim hd loaderi ama nafıle acıl yardım makıneyi saatim da kaldık ortada napıcaz ya
biyardım resim koyacaktım kopyala yapıştır olmuyo koyamadım . acııll
Back to top
Big_Turk
20 Şubat 2010 04:58
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
:) Memory karttan açılan sistem olarak kullanacaksan DEV1 olan bölümü MC0 yaparsan R1 tuşuna basılı tuttuğunda cihaz memory karttan açılacaktır. O seçtiğin bölüm cihazın nerden açılması gerektiğini seçen bölüm MC0 yap..
Back to top
osi531
20 Şubat 2010 06:10
Message #3

Participant
  • 34

tammda dostum öyle bir secenek yok ayrıca yanı hepsınıın tek tek denedim dvd1,ınfman, dvdvd, auto formation sanırsam bunlardı birkaç birşey daha vardı unuttum bakamıyorumm şimdide söyliim sana söylerim ama hepsini belki öteki ayarlardran birini deyiştirmiş olabilirmiyım ki %100 öyle ama deneme yapıyorum genede tuturamadım
Back to top
Tom
20 Şubat 2010 18:41
Message #4

Active participant
  • 51

Registration: 4.11.2009
arkadaşım sen oncelikle chipinin markasını ps2 modelini ve şimdiye kadar yaptığın işlemleri bi yaz ve sorunu tam olarak anlayalım ama atlamadan yaz hangi programları kullandın ps2 slimmi değilmi son olarakta anlatımın genel olsun yerel tarz olmasın.çözeriz sıkıntı olmaz ok ve şimdilik bir işlem yapma...
Back to top
Big_Turk
20 Şubat 2010 19:08
Message #5

Active participant
  • 51

Bu Konudaki yorumları ve orjinal chip menüsünü incelemende fayda var.. buradaki ayarlara aldıktan sonra denermisin..
Back to top
osi531
21 Şubat 2010 03:45
Message #6

Participant
  • 34

kalın kasa 5004 model
80 gb harddisk
mmc
hdloader bi sürümü
winhiple oyun atıyorum cihip heralde matrix

sorunum good of war2 oynamak için bu siteden araştırma yaptım ve uyguladım hiç birsorunla karşılaşmadım taaaki o,üçgen düğmeleriyle birlikte açanakadar ps2 yi neyse açtım orda dev 1 , dev2 bulmamı söylendi nerde olduğunu bilmediğimden bütün ayarları karıştırıp bulanakadar buldum dev1 yaptım diyer ayarları tahminimce aynı ayarladım start yaptım ve makıne acılmadı yanı broswe ekranı geliyorrrr. başkada bişey olmadı.
bendeki çhip menusu çu şekil

ps2 screen fıx : color
psx screen fıx : on
mc16 patch : on
atad auto patch :on
macrovısıon fıx :on
green fıx :on
boot mode :auto (dev1 burda dev2 yok ama)
pad detect tıme :2 (heralde ben salladım (2,4,6,8,10 var)
default language :engılışh
çhip menum bu şekil. ayarları deyışıyorum deneme yanılma yapıyorum olmuyor big_türk burdakı konuya baktediğı yere baktım sorunum aynı sayılır onun ekranında sorun oluyor bende yanlızca broswe ekranı geliyor biyardımcı olsanız yoksa pert mı oldu
Back to top
Tom
21 Şubat 2010 07:43
Message #7

Active participant
  • 51

tamam arkadaşım şöyle yapalım öncelikle sitedeki chip ayarlarını ps2 ne uygula bunlar orjinal ayarlardır big_turk'un açtıği konuyu takip et sonra dev2 sorununa bakalım. şimdi dev1 mmc dir bunun görünmesi normal çünkü senin makine mmc den açılan sistem dev2 ise hdd de olması gereken bi elf dosyası ve senin chip ayarlarında bi yanlışlık var sanırım boot mode:auto secili olacak çhipi bi ayarla sonra dev2 ye bakalım...

Message was edited by Tom - 21 Şubat 2010 07:52
Back to top
osi531
21 Şubat 2010 09:27
Message #8

Participant
  • 34

dostum anlayabileceğim dilde desydin Big_turk yazdığı konudan gittim ama bişey olmadı ki aynı çalışmıyor nasıl bişeye düştüm ya
Back to top
Tom
21 Şubat 2010 09:39
Message #9

Active participant
  • 51

ekran resmini koyabilirmisin siteye tam sorunu anlamadan bişi diyemiyoruz ps2 nin verdiği hatanın resmini çek koy bakalım.
Back to top
Big_Turk
21 Şubat 2010 11:25
Message #10

Active participant
  • 51

Abimin Dediği gibi ayarlar düzgün olabilir fakat. Memory kartta :) Hdloaderin Elf dosyası yani start dosyası mevcutmu ? browserde kalıyor dan kastın. Ps2 nin orjinal açılış menüsümü ?
Back to top
osi531
21 Şubat 2010 14:14
Message #11

Participant
  • 34

evet orjinal broswer yani herşey normal yanlızca dediğim gimi chip menusundeki değişiklık yüzünden makınem acılmıyor yanlızca bu değiştırmeden önce sorun yotu
Back to top
Ops
27 Şubat 2010 04:34
Message #12

Newbie
  • 17

Registration: 27.02.2010
Arkadaslar slm bide bnm sorunuma yardımcı olrsnaız cok svincem bnm bi tane ps2 slim var rengi gri modelini orenmeye calısıorm sonra modelini sölicem asıl derdm cd yi takıyorm ama ps2 acılmıo format dısc dıo sorunuma yardmcı olrsanız sevinirim simdiden tskkrler..
Back to top
Tom
28 Şubat 2010 06:10
Message #13

Active participant
  • 51

sanada slm arkadasım takdığın cd dvd formatında bir cdmi eğer oyle ise optik okuyucunda bir sorun var demektir sanırım verdiğğin bilgilerden bunlar çıkıyor..
Back to top
Ops
1 Mart 2010 09:13
Message #14

Newbie
  • 17

Registration: 27.02.2010
evet dvd formatında ve grı renkte slım modeli scph 7003 sanırım acaba ne olr yanı bana ne kadara patlar veya kendim halledeblrmıyım ilgilendiğin için tskkrler inşllh yine cvplarsın ..
Back to top
Quick response Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.