Haberler
![]() ![]() |
| ironson_53 |
Message #1
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 5 Registration: 23.02.2010 ICQ:-- |
arkadaşlar oyunda biryerde takıldım lütfen yardım edin pegasus' kurtardım bindim uçtuk ama önüme çıkan mağaradadan döngüsel olarak sürekli geçiyorum birşey olmuyor bir püf noktası varmı lütfen yazın 1 bitirdim 2 başlamadan bırakmak istemiyorum |
| Tom |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
merhaba arkadaşım god of war ikiyi bıramanı hiç tavsiye etmem zira bu oyun benim oyun tarzımı bile değiştirdi sana sitedeki tam incelemeni ve takıldığında burdan bakman için siteki tam çözüm işine çok yarayacaktır god of war 2 tam çözüm olarak ara bulursun kaldığın yeri |
| ironson_53 |
Message #3
|
| Newbie
çok teşekürler zaten ordan bakıyorum da pegasusu kurtardım o aşamlardan geçtim atla bir yere uçuyoruz süre kli o geliyor acaba oyunmu takılıyor yoksa benmi geçemiyorum |
| Tom |
Message #4
|
![]() Active participant
pegasusla mağarya gidiyorsun ve orada bi yerde hatırladığım kadarıyla havada iken sana bi düğmeye basmanı isteyecek x olabilir bir an için karşına çıkacak sonra düşeceksin yere oyun devam edecek büyük ihtimalle sen orayı kacırıyorsun... |
| ironson_53 |
Message #5
|
| Newbie
o düğme çıkmıyor bir mağaranın içinden geçiyoruz sonra bulut çıkıyor x basıyorum bir türlü orayı geçemedim hep aynı şeyler tekrar ediyor siz geçerken odan nasıl geçtiniz pegasusu kurtadıktan sonra ki aşamları teker teker analtırmısın |
| Tom |
Message #6
|
![]() Active participant
pegasusa bindin yola cıktın yolda sana saldırılar olacak karşıdan gelen onları atlattın daha sonra ise elinde bi silah olan adam gelecek bi kusun ustun de onunla kapışacaksın daha sonra mağraya gideceksin bunları yaptınmı sen.. |
| ironson_53 |
Message #7
|
| Newbie
TYPHON’S CAVERN bitirdim ondan sonraki aşamaya gelemiyorum |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.