PlaystationTurk.Net

more

Kategori

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

• Kimler Online

• Şu An Çevrimiçi Olanlar:
    Üye: 0
    Yok.

Arama Motorları: 5
    MSNYandex
    Baidu SpiderGooglebot
    Yahoo

Ziyaretçi: 22
    Toplam: 27
    PlaystationTurk.Net®

Reply
 SoRuLaRıM
ortin_06
19 Haziran 2010 12:53
Message #1

Participant
  • 34

Group: Üye
Registration: 19.06.2010
merhaba arkadaşlar ben dün ps 3 aldım ve size bazı sorularım olcak cevaplandırısanız sevinirim.

kullanım kılavuzunda 1 saat oynayın ve 15 dk ara verin diyor ama bu bana yetmiyor siz kesintiz kaç saat ps3 oynuyorsunuz?

1 saat bana az geliyor kullanım kılvuzuna uymalıyımmı uymamalıyımmı cevaplarınızı bekliyorum.

ps3 açarken açma butanuna basıyoruz ama kapatırken nasıl kapatmalıyım.

bi sorum daha olacak arkadaşımda 6 tane orjinal oyunlar var onalrı alıp benim ps3 yüklesem bd takmadan oynaya bilirmiyim.

film şarkı ve foto ları nasıl yükleye bilirim lütfen cevaplayın cevaplarsanız mutlu olurum :)

--------------------

Geleceğini Kendin Yaz
Back to top
Big_Turk
22 Haziran 2010 04:32
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
Kullanım klavuzundaki en optimal süre olduğu için onu göz önüne alma derim fakat çok arşırıya kaçmakta zararlı olabilir cihazın slim kasa ise 3 saatte bir 10-15 dakika bekletmen yeterli olacaktır.

açma tuşuna basık tutarak cihazı kapatabilirsin..

Ps3 oyunlarını cihazına yükleyip harddiskten çalıştırmak gibi bir yöntem malesef yok onun için disk'e illaki ihtiyacın var.

fotoğrafları kart okuyucusu yada usb yardımıyla cihazına yükleyebilirsin..
Back to top
ortin_06
30 Temmuz 2010 10:36
Message #3

Participant
  • 34

tşk ederim big türk biraz daha sorunlarım çıktı trophy ne için yapılmış bana söylermisiniz biliyorum burday trophy ne işe yarar var ama onu okundum anlıyamdım .
bide psn de paralı oyun indircem ama 30 dolar diio kredi kartından nasıl alcak dolar olarakmı yoksa tl diyemi

ben tekken 6 anldım ama hikaye modunda 2 kişikli oynamıyorum 2 kumada var hikaye modunda da 2 adam var 2p oynanmıyor yardım ederseniz sevinirim

--------------------

Geleceğini Kendin Yaz
Back to top
ortin_06
30 Temmuz 2010 10:40
Message #4

Participant
  • 34

hee bide bişay daha söylemiyi unuttum ps2 ve ps3 balantası oluyormuş doğrumu memory card sayesin miş ama nasıl yapacağım o zmm ps 2 oyunlarını ps3 m demi oynıyacam

--------------------

Geleceğini Kendin Yaz
Back to top
ortin_06
30 Temmuz 2010 14:43
Message #5

Participant
  • 34

cevap yokmu yaw

--------------------

Geleceğini Kendin Yaz
Back to top
Quick response Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.