Haberler
![]() ![]() |
| IKratosI |
Message #1
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 3 Registration: 3.07.2010 ICQ:-- |
ya arkadaşlar ps2 var bende en sevdiğim oyun god of war ama god of war 3 için ps3 alıcak durumum olmadığı için başka oyunlara yönelmeye karar verdim bana önerebileceğiniz gzeül bi ps2 oyunu varmı ?? |
| Tom |
Message #2
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
Mrb arkadaşım sen ilk olarak god of war'ı oynamasaydın sana çok oyunlar tavsiye ederdim ama biliyorum ki şimdi sana şu oyunu oyna iyidir desem beğenmiyeceksin,kendimden biliyorum.Sana tavsiyem god of war'ı unut biraz daha sonra oyun araştır. |
| Bellicose |
Message #3
|
![]() Newbie
Reputation: -1 Group: Üye Posts: 6 Registration: 25.03.2010 ICQ:-- |
Tom kardeşim güzel cevap vermiş, GOW oynuyorum başka oyunlar takınca bocalıyorum ama POP (Prince Of Persia) Serisini tavsiye edebilirim. |
| Korsan |
Message #4
|
| Active participant
Reputation: 2 Group: Yönetici Posts: 31 Registration: 5.08.2009 ICQ:-- |
Sana GTA San Andreas oyununu öneriyorum. Seneryosunda kayboluyor insan :). |
| tamavrA |
Message #5
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 4 Registration: 1.09.2009 ICQ:-- |
hitman boold money_black_gta san andears...bidene güzel oyunlar |
| ThOrN |
Message #6
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 6 Registration: 15.10.2009 ICQ: |
Black, ResidentEvil4, Smackdown&Raw2010,FightNightRound3. |
| Thekingplayer |
Message #7
|
| Participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 28 Registration: 30.06.2010 ICQ:-- |
Evet "Bellicose" arkadaşım çok doğru demiş. GOW oynuyorsan POP Tam sana göre ... |
| IKratosI |
Message #8
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 3 Registration: 3.07.2010 ICQ:-- |
önerileriniz için tşk ederim |
| mty2147 |
Message #9
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 2 Registration: 22.06.2010 ICQ:-- |
arkadaşların söylediği bütün oyunlaara katılyorum ama bide SUFFERING 2, CALL OF DUTY 2,3 URBAN CAOS, KİLL ZONE, GOD HAND, GHOST RAİDER, ve METAL GEAr serilerini sana tavsiye ederim. |
| ortin_06 |
Message #10
|
![]() Participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 11 Registration: 19.06.2010 ICQ:-- |
benim tavsiyelerim inş beğenirsin en sevdiğim dövüş oyunu Tekken 5 iyi bir mecara oyunu Sonic Unleashed korku ve gerilim oyunu Alone Dark oyunu oynadıktan sonra hayran ve tekrar oynayacaksın Devil may cry 3 oyununun film izlediysen oyunu tanıyorsundur Ghost Rıde mükkeml kaykaycından mükkemel kaykay oyunu Tony Hawk proving ground hepsi ps2 oyun benim ps2 yok ps3 var ama ps2 oyunları biliyorum yan, hepsi ps2 oyunu -------------------- Geleceğini Kendin Yaz |
| Eren Arda |
Message #11
|
| Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 22.11.2010 ICQ:-- |
Benim Sana Önerceğim En Güzel Oyun Ironman Filmini İzleyenler Hayran Kalıyor Şiddetle Tavsiye Ederim Grafikler Süper ! Filmini İzle 1 Ve 2 Sende Hayran Kalacaksın Eminimki :) |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.