|
|
![]() ![]() |
| Korsan |
Message #1
|
| Active participant
Reputation: 2 ![]() Group: Yönetici Posts: 31 Registration: 5.08.2009 ICQ:-- |
Evet arkadaşlar, konsolumuzun son yılları. Bu konuda da PS2 kariyeriniz boyunca oynadığınız en güzel üç oyunu paylaşalım :D. Hem bu son günlerde oynamamış olanları varsa, yardımcı olmuş oluruz. Paylaşırken yorum yapmayı da ihmal etmeyelim :D. 3 - Tekken 5 Bu oyun serisine zaten bayılırım. Sanırım 2004 yılıydı. Bir akrabamıza gitmiştik. Onda PS2 vardı, Tekken 5 oynarken hayram kalmıştım. Bir de o zamanlar ben PS1'de Tekken 3 oynuyordum. O günden beri Tekken benim için ayrı bir yeri vardır :D. 2 - God Of War 1 Baştan söyleyeyim bu sıralamaya GOW 2 girmiyor, çünkü onu oynamadım. CD'si var ama daha GOW 1 ile tanışalı daha 2 ay oldu :D. GOW kasmayan yapısı ile de oynanılabilirliği uçurtuyor. Ayrıca görsellik harika. Eski çağlarda gibi hissediyorsunuz resmen. 1 - GTA San Andreas Koyu bir GTA'cıyımdır. Bu oyunla ilk 2005'de oynayıp bitirmeye çalışmıştım ama nasip olmamıştı. En son bu yıl bitirdim. Bence harika bir oyun, başından kalkamadım. Sizlerinkini de bekliyorum, iyi günler :) :). * GOW 2 oynadıktan sonra sıralamam değişebilir :D. |
| Thekingplayer |
Message #2
|
| Participant
Reputation: 0 ![]() Group: Üye Posts: 28 Registration: 30.06.2010 ICQ:-- |
3- GTA San Andreas Bu oyunu severim ama 1 ve 2 numara daha iyi :D 2- NBA 2K10 Nedeni basketbola ilgiliyim 1- WWE Smackdown vs. Raw 2010 Bu oyuna gerçekten bayılıyorum ama artık sıktı :) Not : WWE Smackdown vs. Raw 2011 çıkarsa sıralama kesinlikle değişir :D |
| wolkadaw |
Message #3
|
![]() Participant
Reputation: 0 ![]() Group: BANNED Posts: 13 Registration: 5.02.2011 ICQ:-- |
1-PRİNCE OF PERSİA BU OYUNU SEVMEMİN NEDENİ COMBO LARININ ÇOKLUĞUNDAN VE GÖRSELLERİNİN SÜPERRR OLMASI.(OYUNDA ÇOK GÜZEL). 2- GTA SAN ANDREAS Bu oyunun hastasıyımdır.Ama bitirmek hiç nasip olmadı. 3-MORTAL KOMBAT İlk kez bu oyunu pc de oynamıştım çok hoşuma gitti. |
| Big_Turk |
Message #4
|
![]() Active participant
Reputation: 3 ![]() Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
God of war 1 God Of War 2 Jet lee Rise To Honor Bu üç oyun ps2 de illaki oynanması gereken oyunlar hem kontrolleri olsun hemde oyun farklılığı açısından çok kalitesli zaten sadece playstation için çıkmış oyunlar ps2 harici bir yerde oynamak mümkün değil :) |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.