Haberler
![]() ![]() |
| beko05 |
Message #1
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 8 Registration: 21.12.2010 ICQ:-- |
Arkadaşlar ben daha yeni playstation 2 aldım. Daha yenı duydum haberim oldu Korsan oyunları oynamak ıcın cip denen bir sey taktırmam gerekiyormus. ve bu ps 2 nin garantisini ve de orjinalligini bozuyormu ? arkadaslar vede cip taktırmadan oynanabilme ozelligi falan varmı ? bir mucize BU ÇOOK ONEMLI ::: Eger bir çip alıcaksamda hangı çipi onerırsınız hangisi daha iyi ama ucuz olanıda hangisi soylersenız sevinirim... - Çip yaparken bozulma ihtimali varmı ? varsa solermısınız. BU COK DAHA ONEMLİ -Yani ps 2 ye bi zarar gelirmi ??? BUNLARDA ÇOOK ONEMLİ::: arkadaslar her oyunu alabilecek olan cipi soyleyin benım fazla fikrim yok ne biliosanız soyleyin. @@ ÇİP TAKTIRDIKTAN SONRA HER CD DVD VE FİİLMLERİ SEYREDEBİLECEKMİYİM... ??? ARKADASLAR SIMDIDEN COK TESEKKÜR EDERIM BANA BILGI VERIRSENIZ COK SEVİNİRİM ONA GORE HAREKET EDERIM DENEYIMLI OLANLARADA DAHA COK BİLGİLERİNİ İSTİYORUM DIGERLERİDE SOLESIN TABİKİ . EGER PS 2 ME ZARAR GELCEKSE GERÇEKTEN SOLEYİN... :( :( :( :( :( SİMDİDEN TESEKKÜRLER :):) -------------------- PlayStation 2 Fun Club TEKKEN 5 |
| hüm |
Message #2
|
![]() Newbie
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 1 Registration: 4.02.2011 ICQ: |
Herkese Merhaba ben bu işlerde yeniyim, Benim Kalın kasa PS2 nin üzerine takılmış olan çipte MODBO V1.2 yazıyor, ayrıca bende Memory Card yok bu halde HDD üzerinden oyun oynayabilirmiyim? Memory Card gerekli mi. Not: İlk HDLoader CD sini taktığımda bir an için Matrix Infinity V1.4 yazıp kayboluyor. Göz sağlam. Saygılar |
| Big_Turk |
Message #3
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
1. soru için cevaplar.. Playstation 2 için artık üretilen chipler cihaza zarar vermekten çok fayda sağlama üzerine olduğu için hiç bir sıkıntı olmayaktır. Şu anda dikkat edeceğin tek nokta doğru bir servise bu cihazın chip işlemlerini yaptırmak. Hangi marka dersen matrix modbo yada dms pro 4 bu 3 markadan birisini taktırdığın sürece sıkıntı olmadan doyasına bütün oyunları oynayarak ps2 ni kullanabilirsin.. 2. soru için cevaplar Sanırım modbo 1.4 ün hdd desteği bulunmuyordu. 1.8 versiyonu ile değiştirerek kullanabilirsin yada chip güncellemesi yaptırırsan yeterli olur bu işlemler için yetkin bir ps2 servisi bulman yeterli olacaktır hdd den oyun oynamak için memory karta ihtiyaç yok hdd üzerinden de çalıştırılabiliyor.. |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.