PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Åžu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aÅŸamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 PRİNCE OF PERSİA THE TWO THRONES, biri yardım et sin gecemıyorum
wolkadaw
7 Åžubat 2011 02:13
Message #1

Participant
  • 34

Group: BANNED
Registration: 5.02.2011
PS2 mde prince of persia the two thrones oynuyorum.Ama bir türlü the arenadaki devi yenemiyorum.canı eksilmiyor bile.tahtalara çıkıp üstüne atlıyorum beni yere düşürüyo.bana yardım eden????????!!!!!!!!!
Back to top
Big_Turk
7 Åžubat 2011 06:58
Message #2

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 19.07.2008
gayet basit fellow tahtalara çıkıp üzerine atladığında ekran maviye dönecek o zaman sana belirttiği tuşa basacaksın. Flash dead ti sanırım o öldürme stilinin adı oyun başlangıcından itibaren her gördüğün adamı o şekilde öldür devi çok rahat geçersin..
Back to top
wolkadaw
7 Åžubat 2011 13:56
Message #3

Participant
  • 34

Dediklerini daha öncede yaptım ama tekrar deniyecem.birde ekran maviye dönmüyo tuş çıkmıyo.üçgene basıp yapıyorum. yada baska bır tuşlamı oluyor?
teşekkürler...
Back to top
wolkadaw
12 Åžubat 2011 13:25
Message #4

Participant
  • 34

yazmaya tıkim dwarf yanlış olsa bile yazın sie olun gidin hunter
Back to top
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.