PlaystationTurk.Net

more

Haberler

• Bu Oyunu Oynadınız mı?

• PS2 - Metal Gear Solid 4Metal Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Åžu anda Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım aÅŸamasındadır.

Playstationa Çıkmış Diğer Oyunlar

Reply
 Hdd format sorunu
avlamazcafe
24 Åžubat 2011 08:40
Message #1

Participant
  • 34

Group: Üye
Registration: 24.02.2011
S.a arkadaşlar benim ps2 hdd sorunum var ama bir türlü çözemiyorum veya anlamıyorum :) Hdd bozuldu yenisini winhiple biçimlendirip oyunları atıyorum ama ps2 hdd yi görmüyor. ps2 de sorun yok, başka hdd yi takjıyorum çalışıyor ama benim yaptığımı asla görmüyor . nerde yanlış yapıyorum yardım lütfen
Back to top
avlamazcafe
24 Åžubat 2011 09:44
Message #2

Participant
  • 34

yokmu yardımcı olacak
Back to top
Tom
27 Åžubat 2011 18:25
Message #3

Active participant
  • 51

Group: Yönetici
Registration: 4.11.2009
Taktığın hdd de hdlaoder kurulu olması gerek.
Back to top
avlamazcafe
3 Mart 2011 03:18
Message #4

Participant
  • 34

Kardeş, Ben hdd yi winhip te biçimlendiriyorum ve oyunları atıyorum ama ps2 görmüyor. Hdloader programını nasıl kurarız bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen ?
Back to top
avlamazcafe
3 Mart 2011 05:09
Message #5

Participant
  • 34

hd loaderi nasıl kurarım ? sad
Back to top
Big_Turk
4 Mart 2011 02:03
Message #6

Active participant
  • 51

Registration: 19.07.2008
Öncelikle bunu oku

http://www.playstationturk.net/2008/07/29/god-of-war-2yi-hdd-oynamak-hdloader-son.html

Sonra bunu oku

http://www.playstationturk.net/ps2/ps2dokumanlari/175-formatlanmis-hdd-ye-direk-acilan-sistem.html

:) bu işlemleri yaptığında sorun kalmayacaktır.
Back to top
avlamazcafe
8 Mart 2011 12:09
Message #7

Participant
  • 34

Big_Turk,

Kardeş, linkler için teşekkürler. Ama gerek linklerdeki dokumanlarda olsun gerekse diğer konularda illaki cd okuyucu lazım. Benim ps2 de okuyucu yok. gittim bir 15 lira verdim bir tane memory kart aldım. Ama iş bilmediğimden dolayı onu nasıl kullanacağım bilmiyorum :),, Memory kart üzerinden programı kullanamam direk olarak hdd ye atılması ve memory kartsız direk açılması lazım. LaunchElf programını cdsiz nasıl atarım. Veya nasıl kurarım desem daha doğru olur. Elimde 1 tane Memory kart ve 1 Tne flash bellek var :) ama cd okuyucu yok? buna göre yardım edermisin. Teşekkürler
Back to top
Big_Turk
10 Mart 2011 12:51
Message #8

Active participant
  • 51

Registration: 19.07.2008
şimdi soracağım 2 soru var wink

1. elinde hiç çalışan playstation varmı ( hdd sistemlide olur )
2. Başka playstation varsa çalışan sağlam ps2 lere oyun atabiliyormusun?

Yapacağın işlem mantık olarak şu, sen o loaderin setup dosyasını bir şekilde memory karta atacaksın. ister cd okuyucusu ile ister hdd ile bunun için çalışan bir playstation varsa onlardan birisine iso olarak bu dosyayı atıp memory kartıda oraya takarsan hdloader zaten memory karta kurulacaktır ve anlattığım yöntemleri kendin artık rahat rahat uygularsın.
Back to top
Replay
1Pers. read this topic (guests: 1)
Users: 0

Community

Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.

Playstation'un Tarihi

Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.