Haberler
![]() ![]() |
| avlamazcafe |
Message #1
|
| Participant
Reputation: 0 Group: Üye Posts: 10 Registration: 24.02.2011 ICQ:-- |
S.a arkadaşlar benim ps2 hdd sorunum var ama bir türlü çözemiyorum veya anlamıyorum :) Hdd bozuldu yenisini winhiple biçimlendirip oyunları atıyorum ama ps2 hdd yi görmüyor. ps2 de sorun yok, başka hdd yi takjıyorum çalışıyor ama benim yaptığımı asla görmüyor . nerde yanlış yapıyorum yardım lütfen |
| avlamazcafe |
Message #2
|
| Participant
yokmu yardımcı olacak |
| Tom |
Message #3
|
![]() Active participant
Reputation: 1 Group: Yönetici Posts: 126 Registration: 4.11.2009 ICQ:-- |
Taktığın hdd de hdlaoder kurulu olması gerek. |
| avlamazcafe |
Message #4
|
| Participant
Kardeş, Ben hdd yi winhip te biçimlendiriyorum ve oyunları atıyorum ama ps2 görmüyor. Hdloader programını nasıl kurarız bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen ? |
| avlamazcafe |
Message #5
|
| Participant
hd loaderi nasıl kurarım ? |
| Big_Turk |
Message #6
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
Öncelikle bunu oku http://www.playstationturk.net/2008/07/29/god-of-war-2yi-hdd-oynamak-hdloader-son.html Sonra bunu oku http://www.playstationturk.net/ps2/ps2dokumanlari/175-formatlanmis-hdd-ye-direk-acilan-sistem.html :) bu işlemleri yaptığında sorun kalmayacaktır. |
| avlamazcafe |
Message #7
|
| Participant
Big_Turk, Kardeş, linkler için teşekkürler. Ama gerek linklerdeki dokumanlarda olsun gerekse diğer konularda illaki cd okuyucu lazım. Benim ps2 de okuyucu yok. gittim bir 15 lira verdim bir tane memory kart aldım. Ama iş bilmediğimden dolayı onu nasıl kullanacağım bilmiyorum :),, Memory kart üzerinden programı kullanamam direk olarak hdd ye atılması ve memory kartsız direk açılması lazım. LaunchElf programını cdsiz nasıl atarım. Veya nasıl kurarım desem daha doğru olur. Elimde 1 tane Memory kart ve 1 Tne flash bellek var :) ama cd okuyucu yok? buna göre yardım edermisin. Teşekkürler |
| Big_Turk |
Message #8
|
![]() Active participant
Reputation: 3 Group: Yönetici Posts: 464 Registration: 19.07.2008 ICQ:-- |
şimdi soracağım 2 soru var 1. elinde hiç çalışan playstation varmı ( hdd sistemlide olur ) 2. Başka playstation varsa çalışan sağlam ps2 lere oyun atabiliyormusun? Yapacağın işlem mantık olarak şu, sen o loaderin setup dosyasını bir şekilde memory karta atacaksın. ister cd okuyucusu ile ister hdd ile bunun için çalışan bir playstation varsa onlardan birisine iso olarak bu dosyayı atıp memory kartıda oraya takarsan hdloader zaten memory karta kurulacaktır ve anlattığım yöntemleri kendin artık rahat rahat uygularsın. |
![]() ![]() |
Community
Site üzerinde yapılan işlemlerde "Kullanıcı Sözleşmesi" ve "Gizlilik Polikası" maddeleri esas alınmıştır. Sitemizde işlem yapan bütün kullanıcılar / ziyaretçiler "Site Kuralları" nı kabul etmiş sayılır. Bu siteyi kimler yaptı diye merak ederseniz "Hakkımızda" sayfasını ziyaret edebilir. Site içeriğimizi izinsiz kullanan arkadaşlar için ettiğimiz bedduarı BU SAYFADAN okuyabilirsiniz.
Playstation'un Tarihi
Playstation oyun konsolu , sony firması tarafından üretilen ve Nintendo firmasının Sony e sipariş ettiği Cd-Romları iptal etmesinden sonra Sony nin elinde
kalan Cd-Romları geliştirerek sony Playstation 1 oyun konsolunu üretmesi ile ortaya çıkmıştır. Ps1 satışları 2004 yılında durdurulmuş ve Sony Playstation 2 ile
satışlara devam edilmektedir. Daha sonraları sony Ps3 ve Psp isimli 2 konsol daha çıkarmış ve şu anda aktif olarak 3 konsolun satışını devam ettirmektedir.
İlk olarak 1994 yılında üretilen ps1 oyun konsolu halen satışlarına devam etmektedir. Playstationturk.Net sitesi Ps desteğine 2 yıldır aralıksız devam etmektedir.

Metal
Gear Solid, Metal Gear serisinin üçünücü oyunudur. Önceki oyunlar Metal Gear,Metal
Gear 2:Solid Snake'tir. Bu oyundan sonra yapılmış olan Metal Gear oyunları ise
Metal Gear Solid: Sons of Libert ve Metal Gear Solid: Snake Eater'dır. Şu anda
Metal Gear Solid: Guns of Patriots isimli bir oyun PS3'e çıkmak üzere yapım
aşamasındadır.